با سلام:
سلام خدمت همه دوستان عزیز چه در این یکپارس و چه بچه های چت قبلی که بعدا خواهند امد و این تایپک رو خواهند دید.
خب هر امدنی رفتنی داره...
ولی این خدافظی نه از روی احساسه نه چیز دیگر
با اجازه دوستان من این روزا متاهل خواهم شد و نظر شخصی بنده حقیر اینه که یک فردی که متاهله بهتره به زندگی شخصی خودش برسه تا در فضاهای مجازی خودشو مشغول کنه.
البته بازم میگم این نظر شخصی من هست.
تو این مدت با خیلی ها بحث کردیم گفتیم خندیدیم دعوا گردیم ولی خب این روزها هم روزی تمام خواهد شد
من خودم با تو جه به روحیه شخصی خودم یکم بیشتر از یکم شیطون هستم برا همون خیلیا رو اذیت کردم .ولی ته دلم نیت و قصد بدی نداشتم بیشتر برای شوخی و تفریح بود
حالا اگرم یک نفرو ناراحت کردم ازش معذرت میخام.
و از دوستان خوبم که کنارم بودم و کنارشون بودم خیلی سپاس گزارم.
تو این چت جدید خدایی محسن 32 رو خیلی اذیت کردم ولی اون خیلی هوامو داشت از اونم تشکر میکنمتقديم شما
و جا داره از یک نفر واقعا معذرت بخام هر چند خودش میدونه و چندتا یی هم از بچه ها بودن و دیدن مقصر کی بود ولی کار منم قبول دارم خیلی بد بود هاله خانم بود که داستانش طولانیه و بعضیا میدونن
اگرم من ندیدمش از طرف من ازش معذرت خواهی کنین و ...
و اکنون میخام اسم چندتا از دوستای خودمو بگم که واقعا از ته دل دوسشون داشتم و دارم و خواهم داشت
**hasty**
hasti
mohsen32
omid.m
ezrael
! !yalda! !
oyster
amirhomayon
! meysam
yalda banoo
نیلسو
!trane!
ramin30
shivaaaaaaa
sahar1
barane shg
hamid.m
babak*
eli2014
minaa1
~niki~
hosein021
~nazanin~
و دیگر دوستان که الان حضور ذهن ندارم اگرم اسم فردی رو فراموش کردم معذرت میخام چون میدونین تو ذهن نگهداشتن همه دوستان یکم مشکله
و من یک دروغیم به بعضی از بچه ها گفته بودم اونم علتی داشت از نظر خودم که چن وقت پیش گفتم متاهل شدم کاملا دروغ بود چون اگر متاهل باشم دوس ندارم با دختر دیگری هم کلام بشم اونم نه به این منظور که فرد دیگر لایق نیست
چون در کل کار خوبی نیست و و بهتره ادم خودشو فکرشو زندگیشو با یک نفر تقسیم کنه.
بهر حال همینا به ذهنم رسید
دوستان بزرگوار اگر خوبی دیدن که میدونم ندیدن وظیفه بوده و بدیهامو به خوبی خودشون ببخشن.تقديم شماتقديم شماتقديم شما
اگرم کسی رو ناراحت کردم خوشم اومده بازم بیام همین اشه و همین کاسه لول;);););)
در ضمن محسن جان برات اروزی موفقیت و بهترین ها رو دارم از ت تشکر میکنم که در این محیط بچه ها رو دور هم جمع کردی...
خیلی دوستون دارم موفق باشین یا علیتقديم شماتقديم شماتقديم شما