سفرنامه تایلند ( پوکت ،بانکوک ، پاتایا)
با سلام به همه لست سکندی های عزیز. از اینکه وقت میگذارید و سفرنامه من رو می خونید از همه پیشاپیش سپاسگذارم. سفر ما به کشور زیبای تایلند در تاریخ 13 مهر 1394 که روز تولد من هم بود شروع شد. سفری که از همون ابتدا اصلا دلمون نمی خواست که تموم بشه چون تایلند انقدر زیبا و جذاب هست که اگه ماها اونجا بمونین باز هم نمیشه ازش دل کند.
در این سفر پدر،مادر ،برادر و دوتا از دوستامون من و همسرم رو همراهی کردن و جمعا 7 نفر بودیم. قبل سفر طبق معمول همه سفرها مشغول وبگردی و سفرنامه خوندن بودم و جمع آوری اطلاعات بیشتر. البته این رو هم بگم که ما تقریبا شش ماه قبل یعنی در فروردین 94 هم به تایلند سفر کرده بودیم و انقدر خوش گذشته بود که نتوستیم برای سفر بعد مقصد دیگری رو انتخاب کنیم و ترجیح دادیم دوباره به تایلند بریم و جاهایی که دفعه قبل فرصت نشده بود ببینیم رو ببینیم.
این بار تصمیم بر این شد که برنامه سفر رو برای 10 روز بچینیم و به ترتیب اول به پوکت بعد به بانکوک و در آخر به پاتایا بریم و در هر شهر هم 3 شب بمونیم. با تحقیقات زیادی که انجام شد و قیمت گرفتن از آژانس های مختلف آژانس الفبای سفر را انتخاب کردیم .
تور رو با قیمت نفری 3890000 با پرواز عمان ایر از آژانس خریداری کردیم و ثانیه شماری می کردیم برای رفتن و سرانجام روز هیجان انگیز سفر فرا رسید و ما از ساری به سمت تهران حرکت کردیم و حدودا ساعت 4 عصر فرودگاه بودیم.
تشریفات فرودگاهی رو انجام دادیم و ساعت 5:50 دقیقه بدون تاخیر به سمت مسقط پرواز انجام شد. هواپیمای تهران مسقط به نظرم کیفیت قابل قبولی داشت با مهماندارانی خوش رو و مودب. این پرواز دو ساعت طول کشید و دو بار هم در این مدت ازمون پزیرایی شد و در ساعت 20:55 به وقت عمان به فرودگاه زیبای مسقط رسیدیم.
پروازمون به سمت بانکوک ساعت 22:25 بود که این پرواز هم بدون تاخیر انجام شد. هواپیمای مسقط به بانکوک کیفیت بسیار بهتری داشت با صندلی های راحت تر و فضای بیشتر . جلوی هر صندلی هم مانیتوری بود که میشد از بین چندین فیلم، کارتون و بازی یکی رو برای سرگرمی انتخاب کرد و چندتا فیلم 2015 هم بود مثل انیمیشن Shaun The Sheep و فیلم Ant Man پس با وجود این امکانات زمان 5 ساعت و نیم پرواز به سرعت می گذشت.هواپیمای تهران به مسقط
فرودگاه مسقط
در طول این پرواز هم چندبار با انواع نوشیدنی و غذا ازمون پذیرایی شد. برای هر نفر بالشت، پتو،هدفن و کیف کوچکی که حاوی مسواک ،خمیردندان و جوراب بود روی صندلی گذاشته بودن. همه چیز به نظر عالی می رسید تا اینکه متوجه شدیم ردیف صندلی هر کدوم از ما با هم فرق می کنه و هیچکدوممون نمی تونیم کنار هم بشینیم حتی من و همسرم 5 ردیف با هم فاصله داشتیم!!!!!
با اینکه در فرودگاه تهران تاکید کرده بودیم که حتما همه کنار هم باشیم اونام میگفتن باشه حتما!! ماهم به حرفشون اعتماد کردیم و شماره صندلی هامونو چک نکردیم. البته بعد فهمیدیم که همه مسافرای ایرانی همین مشکل رو دارن و هیچ کسی کنار همسفرش ننشست که این خیلی بد بود.
خلاصه ساعت 8 صبح به وقت بانکوک به فرودگاه سووارنابومی رسیدیم. بعد از تحویل گرفتن چمدون هامون رفتیم تا لیدرمون رو پیدا کنیم. (چمدون ها رو تهران تحویل دادیم و بانکوک تحویل گرفتیم) خانوم محجبه تایلندی که فارسی هم بلد بود با تابلویی که روش نوشته بود Green World رو دیدیم و رفتیم پیشش تا سیم کارت هامون و بلیط داخلیمون به پوکت رو ازش بگیریم.هواپیمای مسقط به بانکوک
پروازمون به پوکت ساعت 11:30 بود و در فرودگاه دیگری در بانکوک انجام میشد. فرودگاه کوچک و شلوغی بود که اصلا زرق و برق فرودگاه سووارنابومی رو نداشت. پروازمون با ایر لاین Nok Air بود. اون خانوم محجبه تایلندی که گفتم روی ووچر هتلمون شماره پروازمون رو نوشته بود. ووچر رو به مسئول نوک ایر نشون دادم و کارت پروازمونو گرفتم و این دفعه دیگه شماره صندلی ها رو چک کردم که همه کنار هم باشه.
پرواز پوکت هم بدون تاخیر انجام شد و بعد از 1 ساعت و 10 دقیقه به جزیره زیبای پوکت رسیدیم. فرودگاه پوکت به نظرم یه چیزی تو مایه های فرودگاه امام خمینی تهران بود.