.
با ون شرکت گرین ورلد به سمت هتلمون یعنی هتل Thavorn Beach Village حرکت کردیم و فکر می کنم حدود 1 ساعت تو راه بودیم.جزیره پوکت
فرودگاه پوکت در شمال جزیره قرار داره که مسطح ترین قسمت جزیره هست و سواحل معروف و بیشتر هتل های پوکت در جنوب واقع شدند. هتل ما هم در ساحل کامالا بود. قبل از رفتن من حسابی تو سایت های booking و Tripadviser در مورد هتل ها تحقیق کردم و هتلی که نیازمون رو برآورده کنه انتخاب کردم. به نظرم انتخاب بهترین هتل به نیاز آدمها بستگی داره و ما هم می خواستیم که در کنار ارائه خدمات خوب هتلمون بزرگ باشه، فضای سبز بزرگی داشته باشه و همچنین داشتن استخر بزرگ و ساحل اختصاصی هم برامون شرط بود و صد البته سایز و ویو اتاق ها.
این هتل تمام نیاز ما رو برآورده میکرد پس بهترین انتخاب بود. البته از ساحل پتونگ که معروفترین و شلوغ ترین ساحل پوکت هست فاصله داشت که برای ما اهمیتی نداشت. وقتی به هتل رسیدیم یه نفس راحت کشیدم و واقعا خوشحال شدم از انتخابم ولی نارحت شدم که چرا فقط 3 روز اینجا می مونیم که واقعا هم کم بود.
عکس ها به خوبی زیبایی این هتل رو نشون میدن و واقعا احساس می کنید که اینجا خود بهشت.
اتاقی که برامون رزرو کرده بودن در بالاترین قسمت هتل بود که روی تراسش جکوزی هم داشت. اولش خوشحال شدم که اتاقمون این هست چون تو بوکینگ دیده بودم که قیمتش از اتاقای کنار استخر بیشتر بود پس فکر میکردم که حتما باید بهتر باشه.هتل تاورن بیچ
برای رفتن به اتاق های بالا باید سوار یه جور وسیله نقلیه که اسمش cable car بود میشدیم که تقریبا با سرعت حلزون حرکت می کرد که از همون جا یواش یواش داشتم نا امید میشدم ، به اتاقها که رسیدیم دیدم 2 تا از اتاق ها ویو خوبی داره ولی اتاق من و همسرم اصلا یعنی از تراس اتاقمون فقط دیوار ویلای روبرویی معلوم بود، فقط یه دیوار سفید نه منظره!!!!!
این شد که زود برگشتم به رسپشن و گفتم که اتاقمون باید عوض بشه اونام گفتن برای اتاق کنار استخر باید شبی 1500 بات بیشتر بدین. بعد از مشورت با همراهان تصمیم گرفتیم که همین کارو بکنیم. باهاشون کلی چونه زدم و قبول کردن که به ازای هر اتاق شبی 1000 بات بگیرن. البته بعد از تحویل گرفتن اتاق های کنار استخر واقعا از انتخابمون خوشحال شدیم چون واقعا عالی بود.ویو اتاق های بالا (این ویو خوبش بود)
از تراس اتاقمون میتونستیم راحت بریم تو استخر که واقعا لذت بخش بودو ویو بهتری هم داشت. زود وسایلمون رو جابه جا کردیم و رفتیم تو استخر و بعد از تقریبا 1 روز و نصف که تو راه بودیم حسابی بهمون خوش گذشت.
استخر تمیز و خلوت بود و بسیار بزرگ با ویو فوق العاده بعد هم رفتیم ساحل هتل و کمی تو دریا شنا کردیم که واقعا تمیز بود البته مرجانی بود که باید حسابی مراقب پاهاتون باشید. جلیقه نجات و عینک مخصوص اسنورکلینگ هم می تونستیم از هتل به قیمت 150 بات کرایه کنیم.
بعد از استراحت 1 ساعت همه آماده شدیم برای رفتن به مرکز شهر چون روز اول بود و از قیمت کرایه تاکسی خبری نداشتیم از تاکسی کنار هتل استفاده کردیم که ازمون 500 بات گرفت که واقعا زیاد بود. می دونستیم زیاد ولی چاره ای نداشتیم.
البته هتل شاتل رایگان به مرکز شهر داشت ولی زمان بندی خوبی نداشت ساعت 15:30 و 21:30 که ما شب های بعد از شاتل دومی استفاده کردیم و برای برگشت هم با توک توک که از توک توک های بانکوک بزرگتر بودن استفاده می کریدم و با 200 بات برمی گشتیم هتل.
شب اول رفتیم بانگلارود که واکینگ استریت پوکت هست و همون جا در برگر گینگ یه شام خوشمزه خوردیم و از روبروی مرکز خرید جانگ سیلوون تور فردامون که قرار بود جزیره فی فی باشه رو به قیمت نفری 1400 بات خریدیم.
صبح روز دوم برای صبحانه رفتیم و صبحانه عالی هتل رو خوردیم که نکته جالبش وجود پنیر خودمون بود که من تو هتل های دیگه تایلند ندیده بودم. صبحانه واقعا عالی بود و هرچی که می خواستی بود ،انواع نان ،شیرینی، میوه ،چندین مدل غذا ، سالاد ، پنکیک ،املت فرانسوی که همون موقع طبخ میشد و 4 نوع آبمیوه طبیعی و ...