نقل قول نوشته اصلی توسط YALDA BANOO نمایش پست ها
اينجا رو تبديل كردين به دادگاه !

اين يعنى چى اخه؟ بردار من شما كه ناراضى هستى مگه براتون دعوتنامه فرستادن كه بياييد؟!!!!

دقيقا شده دادگاه يكى يه چيزى ميگه بقيه هم با يا بى سند و مدرك به دادخواهى از حرف اون شورش ميكنن!

اخه برادر گل من يكم انصاف داشته باشيد نه پولى به جيب كسي ميره اينجا نه پارتى بازى صورت ميگيره پس علت اين همه سر و صدا چيه؟

شمايى كه به من گفتى مواظب باش اينجا ازت سوءاستفاده شخصى ونه مالى بشه ! والا منظورت رو نفهميدم فقط اينو ميدونم قصد برپايى اينجا دور هم جمع كردن دوستان بوده ولاغير !

اگه چيزى ميدونيد چرا اينقدر ميچرخيد به دوره خودتون !!! خب علت اين اعتراضتون رو بگيد اين همه سر و صدا نداشت!!!

در ضمن من هم كاربر اون يكپارس بودم و به إنذاره شما اون سايت رو دوس داشتم و ازش خاطره داشتم پس اين دليل نميشه كه چون ما اينجاييم حتما خواستيم از اون سايت سواستفاده كنيم يا چيز ديگه اى.....

و اينكه من از مديريت اينجا نه حقوقى ميگيرم و نه امتياز بيشترى با من هم دقيقا مثل بقيه كأربرا رفتار ميشه !!!(دستمال كشى در كار نيست)

الان كه كل نظرات دوستان رو خوندم گيج شدم والا كسي كه تا ديروز اينجا به خود اين سايت و آدمين بى احترامى ميكرد الان داره تعريف اينجا رو ميكنه پس ديديد كه هيچ كس اينجا رفتارش قابل تشخيص نيست همينطور شما كه اينقدر پشتيبان يكپارس هستيد پس لطفا به جاى إيجاد اختشاش دليل اصلى با همون حرف دلت رو بيان كن تا دوستان هم مطلع بشن و برداشت درستى بكنن
تقديم شما

شما اونجارو دوست داشتید هرروز بدنبال سند و مدرک بودینکه بقول خودتون دست مسترهارو رو کنید؟
اگر ناراضی بودین شب و روز چه میکردید اونجا؟
هرروزباجناب محسن هیمنکارتون بود ولی 24 ساعت اونجا بودین

اگر هم من یا هرکسی میاد به کار شما اعتراض میکنه برای اینه که اون سایت چه فعال باشه چه نباشه محسن هم اسم سایت دزدیدههم کاربران رو چه یک نفر چه صدنفر.

دعوتنامه رو شما برای کاربرای یکپارس فرستادید که تشربف بیارید اینجا
با بچه که حرف نمیزنید خودتون رو میزنید به اونراه
سایت رو ایشون با اطلاع از بسته شدن انجمن زده

کل این سایت کپی برداری ازسایت یک پارس هست

حتی ادمین اینجا میخواد ادای ادمین سایت یک پارس در بیاره