ممنونم که اين پستو زديد تا يه چيزاي روشن بشه
اولا اين يک پارس مثل اون يک 1پارس ادمبن علي تو نيست که بي ظرفيت باشه و بخواد يه پست را به همين راحتي حذف کنه .. پست را بي دليل حذف کردن کار ارباب تو بوده جناب e.boy
من اون مدت زمان طولاني که اونجا بودم فهميدم که چقدر پارتي بازي نميشد چقد حق ضايع نميشد بي دليل مهتاب منو هزارا بار کيک کردن منم هزاران بار پست زدمو بدون اينکه ادمين نگاه به پستا بيندازه چون انتقاد از خودش و مهتاب بود فورا حذف کرد اما اما اما..
من يه لينک به شما نشون ميدم که ساخت اين مجموعه اصلا ربطي به تعطيل شدن يک پارس نداشته لطفا با اين لينک مراجعه کنيد
http://yekpars.rzb.ir/Forum/Post/2
اين لينک بعد اينکه ادمين بي دليل پستاي ما را حذف مي کرد منو چند تا از بچه ها راه انداختيم تو جايي غير از يک پارس تا همه ببين چه ظلمايي به ما ميشد
خود دلارام خانم هم چند بار از اين لينک ديدن کرد حتي وقتي پست مربوط به بي احترامي مهتاب به خودش را ديد از من اجازه گرفت اين لينکو به مهتاب نشون بده
پس تا اينجا ثابت ميشه که اين يک پارس مال بعد تعطيل شدن اون 1 پارس نيست بلکه سال 92 راه اندازي شده
اما نکته ديگه که بايد خدمت شما عرض کنم اينه که وقتي ادمين تصميم گرفت اون 1 پارس را تعطيل کنه و پست تعطيلي هم زد خود دلارام خانم شخصا اومد پي ام من و گفت اقا محسن اگه ميشه کاري کنيد يه چترومي راه بندازيد تا اين بچه ها هم پرا کنده نشن هم گير چند نفر اوباش که دقيقا از يه شخص فشر هم نام برد که الان نمي تونم بگم نيوفتن ..
اين خواست خود دلارام بود..
بعد اينکه من اين چتروم را راه اندازي کردم دلارام خانم ديدم عمومي داره داد ميزنه که 1 پرس تعطيل نميشه
يه چند روزي به بچه ها دلداري دادن تا اينکه يهويي بدون اطلاع قبلي تعطيل شد
اينم از نکته دوم
اما نکته سوم به تو و اربابت ميگم که خب چه اشکالي داره وقتي اونجا تعطيل شده يکي بياد بچه ها را اينجا جمع کنه؟
مگه من از کسي بابت اين موضوع پول گرفتم
بد کاري کردم با هزينه شخصي بچه ها را جمع کردم؟
کلا مشکل تو چي هست که اومدي با اب و تاب پست زدي 1 پارس يا يک پارس مساله اينست؟؟؟؟
بله حرکت من زشت است چون با اين حرکتم دوباره بچه هاي اونجا را دور خودم جمع کردم؟
من اگه جاي تو بودم قطعا تشکر مي کردم اما اين نوع صحبت کردن فقط يه نوع خودتو بنده ادمين نشون دادنه چون اونجا خوب مي تونستي اسبتو بدوني اما اينجا نه
اينجا همه ازادن هر حرفي که توهين به نظام شخصيت ديگران نباشه ازاده. پس تو هم بگو چند بار هم بگو که من حقيرانه پست تو رو نخونده حذف مي کنم..
خالي شو