ســــــــــــــــــلام بر يلدای عزیزم خوبی؟ (خخخخ آخه جاسوس هیچ وقت واسه هیچ کس عزیز نمیشه)
1 الگوی زندگی میتونه تغییر کنه منظورم اینه آدم خوبه الگوهای متفاوتی داشته باشه هیچ وقت یه فرد خاص نمیشه الگو باشه چون معناش یه جورایی تقلیده اما در کل من صبر مامانمو پشتکار بابامو و عاقل بودن خواهرمو و... رو میپسندم و همیشه سعی دارم( سعی دارما اما تا کی درست بشم خدا میدونه) تو این موارد مثه اونا باشم
2 خخخ یلدا من اصا خواب نمیبینم شایدم میبینم یادم نیس، کلا نرسیده به رختخواب میرم
3 من بچه بودم برنامه ميذاشت ساعت رو نگه میداشت من همیشه وقتا امتحان که میشد میگفتم اَی خدا یعنی میشه من از این ساعتا داشتم نگه میداشتم ببینم معلم چه سوالایی آورده خخخخ الانم هنوز این آرزو هست منتها ده دقیقه مقداری کمه
مثلا دوس دارم خیلی دست های پشت پرده رو، رو کنم اما خب کمه نمیرسم فقط میرسم گوشی خواهرم فوضولی کنم
3 اوه معیار ازدواج، اونا که روم گفتم تا حدی نظریاتم بود ولی زیاد قاطی شد نفهمیدم چی گفتم در کل معیار ازدواج همه یکیه اما از نظر اهمیت و طبقه بندی فرق داره
من خودم به شخصه اول مورد اینه طرف مقابل به دلم بشینه دل نشتن منظور زیبایی نیست ها زیبایی در کل برای ازدواج همون چند ماه اوله خخخ
همه چي رو اين دل نشستنه تاثیر داره که مهمترينش اخلاقه. يعني ممکنه که زیادم زیبا نباشه از نظر خیلی ها اما شما بپسندی چرا؟ چون اخلاقش زیباست
باز رو اخلاق خیلی چیزا موثره مثه خانواده دوست همکار و ...
خخخ زیاد گفتم بسه اما بازم هست ها
4 منظور از همسان من احساس کردم میگی دربارشون نظرمو بگم اگه این نبود بگو درست کنم
مامان و بابا همتا ندارن هیچکس نمیتونه مثه اونا باشه
خواهرم همیشه عاقله
برادر: نمیدونم ندارم
به آجی و داداش نتی خیلی اعتقاد ندارم
چت :یکپارس
محسن 32 : در طریقت هرچه پیش سالک آيد خير اوست/ در صراط مستقیم ای دل کسی گمراه نیست( معناش)
یلدای محسن: مهربان
آوا: همساده خوبم
فرشته :میخواد منو بسوزونه(چطور دلش میاد فک نمیکنه من جاسوسم نمیترسه؟؟؟؟!!!)
حسین: عذرخواهم اما مقداری خشنی
نیکی: دختر کوچولوی سربه هوا( زیاد مراقب خودت باش نیکی)
گلبرگ♥ساشا
نيما: سیگار( اینقد نکش)
عليرضا همساده :بی حوصله (خسته اس میفهمی خسته!!)
نیما خوشگله: خب خوشگله لابد دیگه
عسل: بی ریا دوس داشتنی
مستر کم ميبينمشون
رویا :یا نیس یا پی امه خخخ( ناراحت نشین ها خودتون گفتید)
امیر: میدونم از دختر مشهدیا متنفره( هرچقدر تو متنفر باشی من نیستم خخخ)
جسی: خودش میگه خوشتیپم اما من بهش میگم زشت
امید ام: کمتر پسر بد باش
نیکروز: راستش زبان قاصره
یلدا بانو: زیاد بخند حتی الکی
5 خخخخ یلدا خدایی شُله خیلی خوشمزه اس. ولی من مقداری تنبلم حال ندارم پیاده برم همون نون پنیر خونه رو میخورم
راجع به داستانت نکته جالبی میگه همیشه خودت باش هیچ وقت واسه چیزی به اسم کلاس خودتو اذیت نکن زندگی کوتاهه اینو من از یه نفر یاد گرفتم تا هستی شاد باش بخند و کاری کن که لذت ببری، در حالی که میدونی درسته وقت تنگه پس با کارایی که دوس نداری وقتتو از دست نده.
کلا هم فروتنی و خاکی بودنو دوس دارم (خودم زیاد نیستم اما آدما این تیپی رو دوس دارم)
مرسی عزیزم