سلام مديريت محترم یکپارس
1 خب یکپارس چند بخشه اولیش چت هست چون اینجا زیاد میام میتونم نظر بدم از اونجایی که به همه جا اشراف داشتم جو اینجا صمیمیت داره اما خب گاهي حرف نامربوط گفته میشه اين بعضی دوستان رو اذیت میکنه به شدت،
بخشای دیگه صاحب نظر نیستم اما از اون زمان که مجلتون رو تغییر دادید خیلی بهتر شده و توجه رو جلب میکنه که مطالب خونده بشه
2 پیشنهاد که والا من اول یه انتقاد کنم که پستای انجمن رو اکثرا عده ای خاص مینویسن مثلا وارد انجمن میشی میبینی تنها پست های آوا يا فرشته یا یلدا....هست من نظرم اینه کاربر جذب کنید الان انجمن و مجله خوبه .یا پست های دنباله دار اونا کم پیش میاد کسی ادامه بده انجمنهای دیگه دیدم یه پست به چندین صفحه رسیده اما اینجا کم دیدم، پستایی مثه پست مشاعره اینا از اوناییست که همه طرفدارشن و ميپسندن
یه نظرم دارم کمی سخته اما یه اثرات خوبی داره، اینجا یکی دو نفر زبانی جز فارسی بلدند به نظرم بد نیست جملات کوتاه و زيبا رو به زبان ديگه بگن( اين نظرم يه جور ديگه بود اما راستش اينجا جاش نيست)
3 وقتی میام چشمام میگرده رو اسم ممد( mamadreza) ، ولی خب جدی میبینم همه باشن خوشحال میشم ( اندازه یه ارزن اگه ممد باشه خوشحال تر میشم)
4 اگه حرفش خلاف حقیقت باشه اره( تعصب نه ها) يه بار باهاش حرف میزنم اگر هم ادمی باشه که صرفا جهت خودشیرینی مکان ديگه بد بگه بی تفاوتم چون از قدیم میگن نرود ميخ آهنين در سنگ
سوالای شخصی
1 من با مامانم زياد دعوام ميشه اما زودی هم آشتی میکنیم از بچگی تحمل قهر مامانمو اصلا نداشتم وقتی قهر کنه به شدت اذیت میشم اون موقع ها مغرور بودم دیر آشتی میکردیم و من چه حرصی میخوردم
2 به تاهل فک کردم اما خب همه زندگی برام تاهل نیست اطرافیان من همه فک میکنن دیگه وقتشه مامانم دَبِه ای بخره یا اگه نیست کارخونه سفارش بدیم .ازدواج امر مهمی تو زندگیه که باید زیاد دقت کرد( همون یه بار دقت کنی نیاز نیس نگران ادامه اش باشی) اما بازم میگم همه زندگی ازدواج نیس همه چی سر وقتش و به صبر و حوصله،
3 وقتي ميرم رختخواب اون قدر خسته ام که هرکار ميکنم فکر کنم نمیشه گاهی دلم میخواد مثه بچگیم آرزوهامو تجسم کنم اما همیشه زود خواب میشم
4 دایی رو یه ذره بیشتر( در کل مثه هم هستن)
5 حسادت رو همه خصوصا خانما دارن من از وقتی دیدم که حسادت با زندگی یه نفر چه کرد کلا ازش دوری میکنم هرچند گاهی سراغم میاد( اینکه میگن اگه حسادت باعث رقابت بشه خوبه، رو هم قبول ندارم همه جورش اگه جلوش رو نگیری زندگی یکی رو ممکنه نابود کنه من به چشم خودم دیدم)