سلام فرشته جان,
1. آوا 25 ساله از مشهد هستم. لیسانس زبان و ادبیات انگلیسی دارم .. هم ترجمه می کنم هم تدریس.
2. برای هیچ چیزی نمی شه یک جواب قاطع داد و مثلا بگی ازدواج اینترنتی کلا بد هست چراکه من از نزدیکانم هستن که اینترنتی ازدواج کردن و الان بعد از سالها خوش و خرم زندگی می کنند. چیزی که اهمیت داره ,چه حال از طریق نت چه از طریق دیگه, اینکه دو طرف چه شناخت و توقعاتی از هم دارند.
3. همانطور که بعضی روزا اذیت شدم در مقابل روزها و ساعاتی هم بودن که واقعا اینجا بهم خوش گذشته. در مورد انجمن و مجله هم باید بگم این خبر و پست گذاشتن خیلی فایده ها برام داره خیلی چیزا یاد گرفتم و می گیرم.
4. معیار من درک و شعور طرف هست. کسی که درک و شعورش بالا باشه تو باقی مسائل راحت می تونی باهاش به تفاهم برسی.
5. منظورت از تیغت می بره اگه نفوذ هست باید بگم من همیشه نظراتم رو درباره همه چه به مدیریت می گم, دیگه اینکه قبول میشه یا رد به ایشون بستگی داره. (محسن بخشها رو اضافه نکردیااا)
6. من دنیای مجازی و دنیای واقعی رو کلا از هم جدا کردم واسه همین تاثیری نداشته.
7. آره من همیشه واسه خونوادم و دوستام وقت دارم...خیلی وقت ها هم شده به خاطر بودن با اونا چت نیومدم.
8. خب به نظر من محسن باید یه مقداری جدی تر برخورد کنه البته هرکسی برای کارای خودش دلایل خودش رو داره.
9. میشه گفت آره, البته الان خیلی وقته که خودم رو درگیر کار گروهی نمی کنم و ترجیح میدم کاری اگه دارم خود به شخصه انجام بدم چونکه وقتی گروهی میشه همه زحمتها رو دوش خودم هست واسه اینکه من کلا از کار همه ایراد میگرم. :P
10. راستش من اصلا اهل رفتن به این مراسم ها نیستم پس برام فرقی نمی کنه محرم یا غیر محرم.
11. بهترین:لیدا و فرشته
بدترین: دوست که دیگه بدترین نداره
بینمک ترین:بابابزرگ
بیخیالترین:سحر1
مغرورترین: نداریم
خوشاخلاق ترین: جاسوس
بداخلاقترین: دوستم نیست کاربر چت روم بود الان نمی دونم میاد یا نه Hossein 021
گردن کلفترین: نداریم
شوخترین: رامتین
بچه ترین: نیکی (سنی منظورمه)
بزرگترین: محسن
خاصترین: gst