نمایش نتایج: از 1 به 10 از 37

موضوع: مهمان این سری از صندلی داغ خانم آوا اااااااااااااااااااااااا

Hybrid View

1. Top | #1

عنوان کاربر
    مدیریت
    شماره عضویت
    2
    پسندیده
    4,137
    مورد پسند : 3,168 بار در 2,073 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    Windows XP Chrome 46.0.2490.71
    سلام
    تشکر از اینکه دعوت مدیریت یک پارس را پذیرفتید
    مثل همیشه منم سوالای که می خوام بپرسم به دو بخش تقسیم میشه
    1-چرا یک پارس؟
    2-بیشتر به خاطر خودت فعالیت میکنی یا به خاطر مثلا احترامی که واسه مدیر اینجا قائلی؟
    3-اگه به خاطر خودت و سر گرمیو ارامش خودته ایا اگه با مدیریت بحثت بشه بازم میای یا میری
    4-نظرت در مورد پست استعفا بعضیا مثلا فرشته یلدا و بقیه چیه چرا یهو استعفا میدن
    5-یه پیشنهاد خوب و عملی برای پیشرفت اینجا مطرح کن(میدونی که پیشنهاد باید جوری باشه که خودت بتونی اجراش کنی)
    6-من همه پستات نخوندم اگه تکراریه معذرت. بگو خانواده چند نفری هستید و چند خواهر برادر و سنشون هم بگو اگه امکانش هست
    7-شما مشهدید چشاتونم مثه افغانیس ؟ لهجتون چی؟
    8-ایا افتخار میکنید که همسایه ایرانید یا افتخار میکنید همسایه افغانستان
    9-قصد دارید تا چه مدرکی ادامه تحصیل بدید؟
    10-اصلا ارزوت چیه؟ حقیقتا حرف دلت بزن
    11-یه جمله تو چتروم از خودت پیدا کن که اخرش اسمایل خنده نباشه یعنی تو خونه هم همینطوری؟
    12-یه عکس از خودت بزار قول میدم کسی نگاه نکنه

2. 3 کاربر پست mohsen32 عزیز را پسندیده اند .

**FERESHTEH** (10-24-2015),*Ava* (10-22-2015),ghost (10-21-2015)

3. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    5
    پسندیده
    766
    مورد پسند : 1,020 بار در 728 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 46.0.2490.71
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen32 نمایش پست ها
    سلام
    تشکر از اینکه دعوت مدیریت یک پارس را پذیرفتید
    مثل همیشه منم سوالای که می خوام بپرسم به دو بخش تقسیم میشه
    1-چرا یک پارس؟
    2-بیشتر به خاطر خودت فعالیت میکنی یا به خاطر مثلا احترامی که واسه مدیر اینجا قائلی؟
    3-اگه به خاطر خودت و سر گرمیو ارامش خودته ایا اگه با مدیریت بحثت بشه بازم میای یا میری
    4-نظرت در مورد پست استعفا بعضیا مثلا فرشته یلدا و بقیه چیه چرا یهو استعفا میدن
    5-یه پیشنهاد خوب و عملی برای پیشرفت اینجا مطرح کن(میدونی که پیشنهاد باید جوری باشه که خودت بتونی اجراش کنی)
    6-من همه پستات نخوندم اگه تکراریه معذرت. بگو خانواده چند نفری هستید و چند خواهر برادر و سنشون هم بگو اگه امکانش هست
    7-شما مشهدید چشاتونم مثه افغانیس ؟ لهجتون چی؟
    8-ایا افتخار میکنید که همسایه ایرانید یا افتخار میکنید همسایه افغانستان
    9-قصد دارید تا چه مدرکی ادامه تحصیل بدید؟
    10-اصلا ارزوت چیه؟ حقیقتا حرف دلت بزن
    11-یه جمله تو چتروم از خودت پیدا کن که اخرش اسمایل خنده نباشه یعنی تو خونه هم همینطوری؟
    12-یه عکس از خودت بزار قول میدم کسی نگاه نکنه
    سلام آقا محسن ادمین عزیز,

آره مثل همیشه تبلیغ یک پارس رو تو سوالاتتون گنجوندین. :P
    1. چرا یک پارس چی؟ چرا یک پارس خوبه؟ چرا یک پارس بده؟ چرا یک پارس رو به پیشرفته؟ چرا یک پارس و انتخاب کردم؟ و ... . این سوال ایهام داره قادر به پاسخگویی نیستم. :D

وقتی که چت روم قبلی بسته شد من دیگه چت روم نمی رفتم تا اینکه با گپ 98 آشنا شدم همه چت روم های اونجا رو رفتم اما از هیچ کدوم خوشم نیومد..من از چت رومهایی که عکس و جینگولک بازی اطرافش زیاده یا پس زمینه هاشون تیره هست اصلا خوشم نمیاد و دلایل دیگه. بعد در انتها ورودی اینجا رو دیدم روزای اول کسیو نمی شناختم تا اینکه پرشین گرل و فرشته و سپس لیدا و رویا هم اومدن اینجا دیکه اینجا شد پاتوق بخاطر دوستام. و اینکه اگرچه تعداد کاربرا کم بود ولی خیلی جو خوبی داشت و داره صمیمیت اینجا رو تو هیچ چت رومی ندیدم.

2. من فعالیتهام حالت تفریح داشت برام و بعد از اینکه مدیریت اینجا از فعالیت هام تشکر کردن, نظرمو در مورد انجمن و ... پرسیدن خب بخاطر احترام متقابل فعالیتم بیشتر شد.

3. من سعی می کنم کارمو به نحو احسنت انجام بدم اما خب ممکنه جایی اشتباه کنم و مدیریت تذکر بدن یا انتقاد کنن که این اوکی هست و مشکلی پیش نمیاد اما اگه بحثی بشه که به خودم توهین بشه و همه تلاشها و کمک هایی که کردم به ارزش دیده بشه باید بگم اصلا برام قابل تحمل نخواهد بود و حتما میرم. :P

4. اینجا یک مکان تفریحی مجازی هست حالا یک تعدادی به دلیل فعالیت بیشتر پست هایی گرفتند. ولی کلا اگه فعالیتی میشه برای خودمون هست اگه پست میذاریم, اگه چت می کنیم, و ... برای خودمونه اینجا به کسی حقوق نمیدن پس استعفا فقط برای زمانی هست که واقعا کسی نتونه بیاد چت حالا به دلیل کاری, درسی, و... اینکه مثلا فرشته برای شوخی استعفا میده و پشت سر اون دیگران هم از این شوخی استفاده می کنند یا دیگران برای جلب توجه استعفا میدن جالب نیست. اگر نمی تونن همکاری کنن دیگه این بحث نداره با مدیریت صحبت کنن حالا یا برای موقت یا برای همیشه استعفا بدن.

5. محسن این همه من پیشنهاد دادم همه رو هم اجرا کردم ... روت شد این سوال رو پرسیدی؟ ولی یک پیشنهاد دارم حالا به وقتش می گم. :P

6. خب اشتباه کردید باید می خوندید...خب فقط اونی که ازدواج نکرده رو می گم یه برادرم دارم 28 ساله البته با ما زندگی نمی کنه و در حال حاضر 3 نفر هستیم.

7. اصلا هم مثل افغانیا نیستیم, خیلی هم چشمهای زیبایی داریم یه سر بیان مشهد خودتون متوجه می شید. لهجمون به افغانی ها شباهت نداره ولی اگه داشته باشه مشکلی نیست چونکه از لهجه جهرمی بهتره, راحت تر می شه فهمید. :P

8. والا در حقیقت این ایران هست که افتخار می کنه که مشهد رو تو محدوده مرزی خودش داره. :ِِD

9. اگه خدا بخواد دکترا.
    10.آرزویی که دارم خیلی بزرگه ولی امیدوارم که اتفاق بیافته و اونم اینکه برنده جایزه نوبل بشم. :P :D

11. ها ها ... نه واقعا چنین جمله ای نیست چند بار هم شده داشتم جدی صحبت می کردم بعد این شکلک رو زدم طرف فکر کرده مسخره می کنم و برام دردسر شده ولی همینجا میگم بعضی وقتا واقعا ناخواسته این شکلک رو میزنم لطفا سوتفاهم نشه و ناراحت نشید. خب می شه گفت آره همیشه لبخند رو دارم.

12. باشه میذارم قول دادین کسی نبینه :D

ویرایش توسط *Ava* : 10-22-2015 در ساعت 02:48 PM
    هر کسی از ظن خود شد یار من...

4. 5 کاربر پست *Ava* عزیز را پسندیده اند .

!!yalda!! (10-22-2015),**FERESHTEH** (10-24-2015),ghost (10-22-2015),mohsen32 (10-22-2015),RAD. (01-04-2018)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.