نمایش نتایج: از 1 به 10 از 32

موضوع: صندلی داااااااااااااغ با حضور میثم عزیز!!!!!

Hybrid View

1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    13
    پسندیده
    531
    مورد پسند : 486 بار در 312 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    Mac OS X 10.7.3 Safari 5.1.3
    من اوووووووووووومدم

ميثم خان

0..<<<<<<<<<<<<<اين چيه اخه واسه من گذاشتى ميدونى چقدر اعتماد به نفس منو آوردى پايين (نبودى ديروز از بس حرص خوردم اوا منو به ارامش دعوت كرد و گفت بهتره برى و يه ليوان اب سرد بنوشى!!!) ميدونى رفتم طناب خريدم ؟ ميدونى رفتم قرص خريدم ؟ ميدونى دنبال رگ دستم بودم ؟ ميدونى مرگ موش چقدر گرون بود ؟ (اينا همش بخاطر توضيحات در مورده من بودااااااااا):(

خبحالا شروع ميكنم :p

١- يه سوْال نمو (ذهنمو) مشغول كرده اينكه فكر ميكردم تنها ادمى باشى كه عشق اصلا براش معنى نداره اما در توضيحاتت خوندم و متوجه شدم كه گويا عاشق بودى !!! اصلا نظره كليت در مورده عشق چيه؟ توصيت به دوستانت كه عاشق هستن چيه ؟

٢- به نظرت چرا من سوتى زياد نوشتم ؟
    در حال خنده

٣- خب فونتم خراب شد دو ساعته دارم كلنجار ميرم درست نشد و از بركاته اقا محسن عزيزه عيبي نداره

با چشمی که خطای دید داره
    قضــاوت نکـــن

2. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    73
    پسندیده
    8
    مورد پسند : 56 بار در 28 پست
    Windows XP Firefox 38.0
    نقل قول نوشته اصلی توسط YALDA BANOO نمایش پست ها
    من اوووووووووووومدم

ميثم خان

0..<<<<<<<<<<<<<اين چيه اخه واسه من گذاشتى ميدونى چقدر اعتماد به نفس منو آوردى پايين (نبودى ديروز از بس حرص خوردم اوا منو به ارامش دعوت كرد و گفت بهتره برى و يه ليوان اب سرد بنوشى!!!) ميدونى رفتم طناب خريدم ؟ ميدونى رفتم قرص خريدم ؟ ميدونى دنبال رگ دستم بودم ؟ ميدونى مرگ موش چقدر گرون بود ؟ (اينا همش بخاطر توضيحات در مورده من بودااااااااا):(

خبحالا شروع ميكنم :p

١- يه سوْال نمو (ذهنمو) مشغول كرده اينكه فكر ميكردم تنها ادمى باشى كه عشق اصلا براش معنى نداره اما در توضيحاتت خوندم و متوجه شدم كه گويا عاشق بودى !!! اصلا نظره كليت در مورده عشق چيه؟ توصيت به دوستانت كه عاشق هستن چيه ؟

٢- به نظرت چرا من سوتى زياد نوشتم ؟
    در حال خنده

٣- خب فونتم خراب شد دو ساعته دارم كلنجار ميرم درست نشد و از بركاته اقا محسن عزيزه عيبي نداره

ببخشید دیگه واقعیت رو گفتم در حال خنده شوخی بود اگر باعث ناراحتیت شدم ببخشید
    1- عشق یعنی علاقه شدید قلبی یعنی برای کسی که دوست داری تلاش کنی و بهش برسی عشق زندگی رو خیلی قشنگ میکنه لذت زندگی رو چند برابر میکنه وقتی غمگین بشی عشقت پیشته ارومت میکنه وقتی شادی عشقت باشه چند برابر میکنه عشق یه مقدسه همه میگند عشق فقط برای مادر و بعدش عشق ب خدا ولی حضرت علی عاشق فاطمه بود حضرت خدیجه عاشق حضرت محمد شد عشق کلمه نیست که بخوایم ب زبون بیاریم یا ب هرکی رسیدیم بگیم عشقممم . . . توصیه من اینه زمانی عاشق بشو که مطمئنی برای خودته چون اگر عاشق بشی و نرسی داغونت میکنه یک شبه پیرو شکسته میکنه و . . .
    2- خب تو معدن سوتی باید از معدنت استخراج کنی یا نه خخخخخ در حال خنده

3. 2 کاربر پست !. Meysam عزیز را پسندیده اند .

*Ava* (06-28-2015),mohsen32 (06-28-2015)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.