سلام و خسته نباشید دوست عزیز
اگه مورد خاصی هست از سوی هر مدیری که یا بی مورد کیک کرده باشه ایگنور کرده باشه یا اینکه به قول شما از رو اغصاب خوردی شخصی هست و کسی رو اخراج کرده همراه با عکس بفرستید مطمونا برخورد میشه
سلام و خسته نباشید دوست عزیز
اگه مورد خاصی هست از سوی هر مدیری که یا بی مورد کیک کرده باشه ایگنور کرده باشه یا اینکه به قول شما از رو اغصاب خوردی شخصی هست و کسی رو اخراج کرده همراه با عکس بفرستید مطمونا برخورد میشه
!!yalda!! (03-19-2017),KnighTHero (03-19-2017)
سلام اقا محسن مستر شماali7243دیشب یکی دیگه فحشش میده منو کیک میکنه چندبارم مدام اینکار کرد خواهشا رسیدگی کنین بیشترم خودش باعث میشه فحش بشنوه اعصابش از جا دیگه خورده چت نیاد اصلا خب![]()
گاهی اوقات;
مجبوریم بپذیریم کهبرخی از آدم هافقط می توانند در قلبمان بمانندنه در زندگیمان...
KnighTHero (03-19-2017)
KnighTHero (03-19-2017)
بار اول دیدم چتروم حالت Moderatored هست ، همون حالتی که پیام ها با تایید مدیریت ، و مادریتور ها به عمومی ارسال میشود
باهاشون صحبت کردم که بگذارید چت کنیم و این حالت رو بردارید (حالا با یکم لحن تند تر، شاید بتونم اسکرین شات پیدا کنم)
بجای سرزنش ، کیک شدم با یه پیام عالی "به سلامت"
انتظار داشتم حد اقل ازش بشنوم که "به یه سری دلایل ، نمیتونیم این حالت رو غیر فعال کنیم"
دفعه دوم ، بهشون گفتم که مادریتور ها باید اخلاق درست داشته باشند . و حد اقل سن 18 . باز هم کیک شدم
چندین نفر ، از دوستان ، از جمله مانا خانوم و غیره . جناب میرزا و ... هم از چتروم کـیک شدند
i have been the hardest to love