مواد لازم لقمه اسفناج :


ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام یك پیمانه
سركه یك قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ یك عدد
بیكینگ‌ پودر 1/4 قاشق چایخوری
نمك و فلفل و آرد سفید به میزان لازم

مواد لازم میانی :

اسفناج 500 گرم
پیاز یك عدد
پنیر سفید 50 گرم
كره یك قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه لقمه اسفناج :
پیاز را خرد كرده و با كره تفت دهید تا نرم شود. اسفناج‌های خردشده را اضافه كرده و تفت دهید. نمك و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنید.
در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بیكینگ‌پودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ریخته و با هم مخلوط كنید و آرد سفید را تا زمانی كه خمیر یك‌دستی شود و به دست نچسبد اضافه نمایید.

خمیر را كمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مایه اسفناج كمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فری كه از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.


گردآوری شده توسط : نتدونه

منبع : groohashpazi