مواد لازم سس هلندی:
زرده ی تخم مرغ 2 عدد خردل 1 قاشق سوپخوری آب نصف پیمانه کره چهار قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه سس هلندی :
ابتدا زرده ی تخم مرغ و خردل و نمک و فلفل را با همزن بزنید تا یک دست بشه بعدش آب رو بهش اضافه کنین و روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید و بعد کره رو اضافه کنید .درآخر آبلیمو رو بهش اضافه و شعله رو خاموش کنید . این سس برای سرو مرغ و میگو عالی است .
گردآوری شده توسط : نتدونه
منبع:ماهنامه سرای مهر