نمایش نتایج: از 1 به 10 از 46

موضوع: دوستان !!! نظرتون راجع به امید (omid.m) چیه ؟؟؟

Hybrid View

1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    25
    پسندیده
    52
    مورد پسند : 56 بار در 34 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 44.0.2403.125
    نقل قول نوشته اصلی توسط !. Meysam نمایش پست ها
    اولا رامیتن کچل من بازم میگم تو کثیف بووو مرغ هم میدی
    در حال خنده
    دوم اینکه من کی گفتم رفته تو خصوصیی حرفای خاکبرسری زده ؟ تو چرا فکرت منفحیه
    اون موقعی که با تو بحثش شد گفت یکی امده فحش میده گفتم رامتیه ؟ گفت فکر کنم ولی نه نمیدونم گفتم از فونتش مشخصه رامتینه گفت نمیدونم گفتم من این ادم های کثیف رو میشناسم خودتم میدونی کثیفی عوضی هنوز تو یکپارس رو یادم نرفته شپش مرغی

خنده قهقهه

درضمن یکی هم بود هم فونت عزرائیل یعنی عین خود عزرائیل گفتم حتما اونه که گفت نه من با عزرائیل مثل داداشم خصوصی حرف میزنیم منم منظورم به همون بود که گفتم نمیدونستم خصوصی میرند وگرنه تو که ادم نیستی در حال خنده

و همین طور گفت با حسین 021 هم دعوا کرده اونم فحش میداده که اونم خود فرشته گفت منم گفتم احتمالش هستش باشه

اگر کسی دیگه رو هم گفتم بیاد وسط بگه من طبق دعواهای که داشته اسم میبردم

اون موقع که با تو و حسین 021 قهر بود و بهش فحش میدادید من ادم خوبه بودم می امد مثلا درد و دل هرچی میخواست میگفت حالا شدم ادم بد ههه جالبه

هرچی میخواید بحث کنید من هستم اگر حرفی زدم که میگید نامردیه بیاید سرش بحث میکنیم من از حرفی که زدم ترسی ندارم و پای حرفمم هستم

با سلام خدمته دستن در کاران این برنامه مهیج و دیدنی. میثم بو مرغ بدم بهتره تا تهمت بزنم 1. اسم یک پارس قبلیو نیار که هم برا تو بد میشه هم برا من یاد مستراش میوفتم حالت تهوو میگیرم یه مشت عقده ای .2من اصلان تا الان به فرشته حرف بد نزدم چه برسه به فوش بعدشم اصلان از دعوای بین فرشته و حسین بی اطلاع بودم.3 یکی از مسترا بهم گفت هی میثم هر فوشری میاد تو روم عین بچه ها میگه این رامتینه این رامتینه. ولی از اونجایی که من مرد هستم دنباله این خاله زنک بازیا نمیرم الانم که دیدی حرف زدم احساس کردم به فرسته گفتی خودت میدونی اونایی که گفتم کثیفن واقعا کثیفن احساس کردم با منی بعدشم هر کدوم از ماها اگه نباشیم روم خوشک ،و بی روحی میشه افرادی مثله امید خودت من عزراییل هستیم که روم مهیج میشه و کیکو بن بازی میشه وگرنا بقیه یوزرا مثله *** فقط نگا میکنن . بازم میگم کثیف تر از من خودتیتقديم شماملوم نیست شغلت چیه مرتیکه بیکار مفت خور
    ویرایش توسط ramttttttttin : 08-03-2015 در ساعت 10:54 PM

2. 2 کاربر پست ramttttttttin عزیز را پسندیده اند .

! OMID.M (08-09-2015),ghost (08-04-2015)

3. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    73
    پسندیده
    8
    مورد پسند : 56 بار در 28 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 44.0.2403.125
    نقل قول نوشته اصلی توسط ramttttttttin نمایش پست ها
    با سلام خدمته دستن در کاران این برنامه مهیج و دیدنی. میثم بو مرغ بدم بهتره تا تهمت بزنم 1. اسم یک پارس قبلیو نیار که هم برا تو بد میشه هم برا من یاد مستراش میوفتم حالت تهوو میگیرم یه مشت عقده ای .2من اصلان تا الان به فرشته حرف بد نزدم چه برسه به فوش بعدشم اصلان از دعوای بین فرشته و حسین بی اطلاع بودم.3 یکی از مسترا بهم گفت هی میثم هر فوشری میاد تو روم عین بچه ها میگه این رامتینه این رامتینه. ولی از اونجایی که من مرد هستم دنباله این خاله زنک بازیا نمیرم الانم که دیدی حرف زدم احساس کردم به فرسته گفتی خودت میدونی اونایی که گفتم کثیفن واقعا کثیفن احساس کردم با منی بعدشم هر کدوم از ماها اگه نباشیم روم خوشک ،و بی روحی میشه افرادی مثله امید خودت من عزراییل هستیم که روم مهیج میشه و کیکو بن بازی میشه وگرنا بقیه یوزرا مثله *** فقط نگا میکنن . بازم میگم کثیف تر از من خودتیتقديم شماملوم نیست شغلت چیه مرتیکه بیکار مفت خور
    در حال خنده باشه من از تو کثيفت تر مشکلي نیست

اگر اون چت رو میگی هرکی می امد فحش میداد میگفتم رامتینه اره اون موقع که با دارک بحث میکردم تو هم می امدی فحش میدادی
    دوم اینه اینجا هم زمانی که ب محسن فحش میدادی دیگه نیازی ب گفتن من نبود البته نگفتمم فقط اون چت بوده میگفتم رامتینه واقعا هم اگر خودت نبودی یکی بوده شبیه تو میشیده چون هرکسی موقع فحش داده یه طوری جمله رو میگه که تابلوه
    ددونه دونهددونه دونهددونه دونه الان ب خودت فشار نیارر سکته میکنیاااا مرغات یتیم میشن در حال خنده

4. کاربر مقابل پست !. Meysam عزیز را پسندیده است:

ghost (08-04-2015)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.