نمایش نتایج: از 1 به 10 از 39

موضوع: اخطار به مدیران

Hybrid View

1. Top | #1
    OKTAY
    حرفای من کاملا واضح بود و با دلیل بیشتر از اینم دوس ندارم ادامه بدم و یک طرفه قضاوت کنم و با پیچوندن حرف یکی رو مقصر جلوه بدم ... با توجه به حرفها اقا محسن تصمیم نهایی رو خواهد گرفت...
    اینم بگم میوت بهداد بعد اون حرف فرشته خانم بود نه قبلش
    تقديم شما

2. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    5
    پسندیده
    766
    مورد پسند : 1,020 بار در 728 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Firefox 39.0
    نقل قول نوشته اصلی توسط OKTAY نمایش پست ها
    حرفای من کاملا واضح بود و با دلیل بیشتر از اینم دوس ندارم ادامه بدم و یک طرفه قضاوت کنم و با پیچوندن حرف یکی رو مقصر جلوه بدم ... با توجه به حرفها اقا محسن تصمیم نهایی رو خواهد گرفت...
    اینم بگم میوت بهداد بعد اون حرف فرشته خانم بود نه قبلش
    تقديم شما

بله ادامه ندین بزارید خود بهداد بیاد دفاع کنه.. خیلی جالبه که شما تو چت روم نبودین و اینقدر با اطمینان دارید می گید که میوت بعد از اون حرف فرشته بوده؟؟!!!
    هر کسی از ظن خود شد یار من...

3. Top | #3
    OKTAY
    نقل قول نوشته اصلی توسط *Ava* نمایش پست ها
    بله ادامه ندین بزارید خود بهداد بیاد دفاع کنه.. خیلی جالبه که شما تو چت روم نبودین و اینقدر با اطمینان دارید می گید که میوت بعد از اون حرف فرشته بوده؟؟!!!

اوا خانم لهن حرف زدنتون اصلا مناسب این محیط نیست طبق نوشته اقا محسن من حق دارم نظر بدم این 1 و اگر اینچنینه شما هم بهتره بیخیال بشین تا خود فرشته خانم بیان دفاع کنن...
    الان همه حرفای شما بدون دلیل و بدون حتی 1عکس هست ولی عکس اقای نیکروز همه چیو خوب ثابت کرده...
    شایدم من بودم تو روم از کجا میدونین..
    من فکر میکنم شما بخاطر دوستیتون با فرشته خانم سعی دارین اقای بهداد و تخریب کنین و این اصلا درست نیستتقديم شما

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.