نمایش نتایج: از 1 به 10 از 22

موضوع: یا عزل فول مستری آوا یا استعفای بنده

Threaded View

1. Top | #4
    OKTAY
    نقل قول نوشته اصلی توسط oiiio oloi نمایش پست ها
    با عرض سلام
    دوستان منو نمیشناس اما من تا حدودی با همه اشنا هستم .
    اگه مستری اینجا باشه که که به خواسته کاربرا احترام میذاره اون آواست
    اینجا اگه آوا مستر نبود من هیچ وقت نمیومدم و برام واقعا عجیب بود شنیدن این حرفا!!!!!!!
    جسارت نمی کنم اما مفهوم این پست برا من چیزی جز حسادت نیست یعنی اصلا نمی تونم هضم کنم این پست واین حرفا درباره آوا!!
    فکر نمی کنم شما اگه استعفا بدین ابفاقی بیفته اما اوا اگه فول مستر نباشه خیلیا ناراحت میشن...
    من بی جهت از آوا تعریف نکردم چند ماه که میشناسمش و هر روز میبینمش یک پارس باید افتخار کنه به داشتنش

به نظر من این تاپیک نه به خاطر آوا به خاطره حفظ احترام و شخصیت کسی که این تاپیکو زده بهتره زودتر پاک شه
    با تشکر
    خواهر گرامی هیچ حسادتی وجود نداره هیچ فرقی بین مستر کاربر ادمین وجود نداره
    شما هم که الان با یک هویت پنهان میایین نظر میدین برای ادم سوال میشه مثلا شاید خدایی ناکرده خود اوا خانم هست مولتی یوزر داره یا از دوستاشه لطفا با یوزر خودتون نظر بدین

در ضمن اگر دنیل رو بشناسی هیچ وقت این حرفو نمیزنی و با توجه به حرفیدنت نشون دهنده این هستی که داری یک طرفه قضاوت میکنی چون دنیل واقعا مستر بی حاشیه ای هست

2. 2 کاربر پست OKTAY عزیز را پسندیده اند .

ghost (08-24-2015),Scheitern (08-24-2015)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.