فرشته یلدا لطفا دیگه ادامه ندید .اجازه بدید بقیه مسترا هم بیان نظر خودشونو بدن تا به یه جمع بندی کلی برسیم.
فرشته یلدا لطفا دیگه ادامه ندید .اجازه بدید بقیه مسترا هم بیان نظر خودشونو بدن تا به یه جمع بندی کلی برسیم.
من فقط توضیح بدم که چرا اسم بهداد رو آوردم...دیروز بهداد اومد چت روم همون موقع حسین تو عمومی فحش ناموسی به فرشته داد من هنگ شدم نتونستم کیک بزنم البته بعدش کیک کردم. بعد فرشته به من گفت چرا دیر کیک زدی گفتم فرشته هنگ بودم نشد...بعد فرشته به بهداد گفت چرا کیک نزدی (جمله دقیق رو یادم نیست ولی فحش یا توهین نبود) بهداد فرشته رو میوت کرد و گفت بی احترامی به مستر؟؟!!! بعد خودش دیس شد. دوباره که اومد فرشته پرسید چرا منو بی دلیل میوت کردی؟؟؟ ایشون به جا اینکه منطقی جواب بدن کلمات خیلی بعدی استفاده کردن طوری که بین بهداد و فرشته هم دعوا شد. حالا بقیه هم اون موقع داشتن دعوا می کردن هرچقدر یلدا(فول مستر) از ایشون خواست که تموم کنند اما این کار و نکردند و شعله آتیش رو بیشتر کردند که یلدا مجبور شد ایشون رو هم میوت بزنه که ...!!! بعد این آقا رفتن با یوزر معمولی اومدن گفتن مستری نمی خوان, وقتی یلدا (فول مستر) با ایشون حرف زد به یلدا تو حرف نزن...یه دختر عقده ای رو مستر کردین...خیلی چیزا دیگه هم گفت یادم نیست ولی گفت مدیریت واسه یلدا و آوا و گفتش که متاسفم برا مدیریت اینجا.
ویرایش توسط *Ava* : 08-10-2015 در ساعت 10:08 AM
هر کسی از ظن خود شد یار من...
Scheitern (08-10-2015)
سلام به همه....
محسن جان لطفا انتهای این تاپیک اونی که مقصر دونستی از مدیریت عزل کن ....
چون باند بازی و گروه بازی شروع میشه که اصلا به نفع سایت نیست...
اگر این تصمیم رو گرفتی بگو تا من نظر بدم
در غیر این صورت نظری ندارم...
یا حقتقديم شماتقديم شماتقديم شما
زندگی زیباست ای زیباپسند.....زیبا اندیشان به زیبایی رسند
با سلام خدمت همه دوستان: از انجاییکه من بهداد رو خوب میشناسم این حرفا بهش نمیاد که بیاد با اسم مستری خود فحش بده و بی احترامی کنه و قصد طرفداری از فردی رو ندارم و بهداد جان یکی از مسترهایی هستن که به ندرت از ابزار استفاده میکنه الان که شما دوستان میگین بهداد فحش داده بدون اثبات حرف اصلا فایده نداره دوستان اگر عکسی دارن اینجا میتونن بزارن تا مدیریت محترم بتونن تصمیم بگیرن و با متخلف برخورد کنن.بهداد هم سالهاس مستره و هیچ مستری فکر نکنم با یوزر مستری بیان فحش بدن اونم عمومیتقديم شمااز اقا محسن خواهش میشود بعد اثبات حرف دوستان با متخلف به شدت برخورد کند
نظر من اینه که مدیریت چت روم با یلداس و مدیریت انجمن با فرشته
توی چت روم مسئولیت با یلداس و توی انجمن با فرشته
این که یلدا با چه سبکی چت رو اداره میکنه ارتباط زیادی به فرشته نداره و نحوه تاپیک زدن فرشته هم به یلدا ارتباطی نداره
و یلدا اگه به نحوه تاپیک زدن فرشته اعتراضی یا پیشنهادی داره میتونه خصوصی به فرشته بگه و علنی کردن این موضوع در محیطی که مدیریتش با خودشه کار بسیار اشتباهیه
من در مورد این موضوع یلدا رو مقصر میدونم و فک میکنم ایشون از اهداف سایت فاصله گرفتن
یا حقتقديم شماتقديم شماتقديم شما
زندگی زیباست ای زیباپسند.....زیبا اندیشان به زیبایی رسند
بهداد دیروز با اسم مستری هم گفت خفه شو هم زر نزن...من حوصله عکس گرفتن ندارم خود یلدا(ادمین) بودن دیدن؟؟؟ حتما می خوان بگید یلدا دروغ می گه؟؟؟!!! بهداد به ندرت از ابزارش استفاده می کنه بخاطر اینکه اصلا نیست وقتی هم حواسش معلوم نیست کجاست؟؟؟ این دفعه اول نبود که اشتباه می کرد قبلا هم دو نفر را به اشتباه کیک زد؟؟!! والا اینجوری همون از ابزارش استفاده نکنه بهتره تا اینکه استفاده کنه. دیروز که یلدا بهداد رو میوت زد ایشون با دو تا یوزر بودن تو چت روم!! چرا؟؟؟
مستر بهداد هم لطفا بیاد توضیحات خودشو بده
خب این حرفتون متین من نگفتم یلدا بانو دروغ میکن.میگین اشتباهی دو نفرو کیک کردن انسان جایز الخطاس و همه ما اشتباه میکنیم اون اشتباه قبلیشو به این بحث دخالت ندیم بهتره.خب اگر بهداد اون حرفو گفته باشن فرشته خانمم طبق عکس اقای نیکروز در این تایپک به مستر روم که یلدا خانم باشن تو هین کردن و http://forum.yekpars.com/showthread.php?3207-%D8%AD%D8%B1%D9%81%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D9%81%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%DA%86%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%85
و فرشته خانم از انجایی که مدیر انجمن هستن حق توهین به مستر چت روم رو ندارن و اگر قرار باشد برخورد بشه باید با فرشته خانمم برخورد بشه چون از یک مدیر انجمن همچین حرفایی بعید است.
و در مقایسه حرف این دو عزیز میبینیم که حرف کدام بدتر بوده خفه شو زر نزن کجا و که اقای بهداد به فرشته خانم گفتن
و لاس زدن یک زن متاهل در چتروم کجا که فرشته خانم به یلدا بانو گفتن...
اوا خانم بنظر من بهتره یک طرفه قضاوت نکنیم و عدالت رو رعایت کنیمددونه دونه
انسان جایزالخطا هست بله ولی اشتباه ایشون باعث شد یوزر بره و دیگه هم نیاد...حالا یک بار اشتباه کردن مشکلی نیست نه اینکه هر بار تکرار بشه ولی خب همانطور که خودتون گفتین این بحث دیگه ادامه نمی دم. فرشته به یلدا بانو توهین کرده خود ایشون ابزار داشتن و می تونستند برخورد کنند والبته اینکه فرشته هم نباید اون رفتار رو نشون می داد و وقتی ازش خواسته شده تموم کنه باید ادامه نمی داد نه تنها ایشون بلکه خود یلدا بانو هم باید تموم می کردن که البته توجهی نکردند و هر دو میوت شدند توسط من و یلدا(ادمین). البته ناگفته نماند که قبل از این عکس حرفای نامربوطی هم به فرشته زده شده بود. ولی در مورد فرشته و بهداد داریم صحبت می کنیم...بهداد وقتی بهش توهینی نشده چرا توهین کرد؟؟ چرا فحش داد؟ چرا دعوا رو بیشتر کرد؟تقديم شما