مواد لازم
سینه مرغ ۵۰۰ گرم گوجه فرنگی ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد آرد سوخاری (یا پودر ذرت) ۵۰ گرم نمک و فلفل به مقدار لازم روغن (برای سرخ کرن) به مقدار لازم تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه
۱- گوشت مرغ را چرخ کنید و با تخم مرغ و پودر ذرت، نمک، فلفل ورز دهید و به شکل توپک های کوچک درآورید و بعد درروغن سرخ کنید.۲- روغن توپک ها را گرفته و با استفاده از یک سیخ چوبی آنها را با فلفل و گوجه فرنگی به سیخ بکشید.نکته: قابل توجه دوستانی که مایل به استفاده از روغن نمی باشند می توانید درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.