مواد لازم


سینه مرغ ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد
آرد سوخاری (یا پودر ذرت) ۵۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن (برای سرخ کرن) به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد


طرز تهیه


۱- گوشت مرغ را چرخ کنید و با تخم مرغ و پودر ذرت، نمک، فلفل ورز دهید و به شکل توپک های کوچک درآورید و بعد درروغن سرخ کنید.۲- روغن توپک ها را گرفته و با استفاده از یک سیخ چوبی آنها را با فلفل و گوجه فرنگی به سیخ بکشید.نکته: قابل توجه دوستانی که مایل به استفاده از روغن نمی باشند می توانید درجه ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.