کودکی بوسیله بالگرد اورژانس تهران از مرگ حتمی نجات یافت
تهران- ایرنا- مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس تهران از نجات جان کودک یکساله بوسیله بالگرد اورژانس تهران خبر داد.
حسن عباسی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ساعت 8:24 صبح امروز ماموریتی مبنی بر سوختگی کودکی با آبجوش در شهر دماوند به مرکز اورژانس تهران اعلام شد.
وی بیان کرد: با توجه به وخامت حال کودک و طولانی بودن مسیر، این ماموریت باید به وسیله بالگرد انجام می شد که در ابتدا به علت نبود دید کافی و مه گرفتگی، پرواز بالگرد لغو شد.
عباسی ادامه داد: خلبان بالگرد اورژانس تهران با پذیرفتن مسئولیت ماموریت برای نجات جان این کودک و با وجود شرایط نامساعد جوی و با توجه به تجربه و مهارت این پرواز را بصورت اختصاصی انجام داد.
وی خاطرنشان کرد: در نهایت بالگرد مرکز اورژانس تهران این کودک یکساله را برای ادامه مراحل درمانی به بیمارستان شهید مطهری تهران منتقل کرد.