مواد لازم

نان لواش ۳ عدد
سیب‌زمینی پخته ۱۰ عدد
جعفری ساطوری شده ۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
گشنیز ۱۰۰ گرم
مرزه ۱۰۰ گرم
پیاز داغ ۳ عدد
روغن نصف پیمانه
تمر هندی ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

۱- نان های لواش را به اندازه های ۱۰*۳۰ سانتی‌متری برش دهید.۲- سیب زمینی ها را آب پز کنید و پس از سرد شدن آنها را خرد کنید.۳- جعفری، گشنیز و مرزه را بشویید، خشک کنید و ریز خرد کنید.۴- گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز داغ تفت دهید، سپس نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید، سیب‌زمینی ها را به همراه سبزیجات اضافه کنید و پس از چند دقیقه سرخ کردن، شعله را خاموش کنید.۵- تمبر هندی را در مقداری آب حل کنید و از صافی عبور دهید.۶- آب تصفیه شده را به مایه سنبوسه اضافه کنید.۷- با قاشق از مایه روی نان ها قرار دهید و آنها را مثلثی بپیچید، سپس درون قابلمه روغن بریزید و وقتی کاملا داغ شد، سنبوسه ها را داخل آنها سرخ کنید.