این خبر در تاریخ ۱۳خردادماه۹۲ به نقل از منبع ذکر شده، در پرتال خبری ممتاز نیوز منتشر گردیده است

مواد لازم :

تخم مرغ=۲ عدد

قارچ=۱۰۰ گرم

ذرت=۱۰۰ گرم

پنیر پیتزا =به میزان لازم

نمک و آویشن= به میزان لازم

طرزتهیه

ابتدا ذرت پخته شده را همراه قارچ در کمی روغن تفت میدهیم

سپس دو عدد تخم مرغ را در ظرفی خوب هم زده و داخل ماهیتابه همراه کمی روغن ریخته .میگذاریم تا پف کند و نیم بند شود

بعد دو قاشق از مایه ی قارچ و ذرت را یک طرف تخم مرغ ریخته ..مقداری پنیر پیتزا اضافه میکنیم .سپس لبه های آنطرف را روی مواد میگذاریم و کمی با فشار میدهیم تا کاملا بهم بچسبد .بعد داخل ظرفی که میخواهیم سرو کنیم آن را برگردانده و مقداری آویشن روی آن میریزیم .و با گوجه و سس کچاپ تزیین میکنیم .