طرز تهیه نان خامه ای مخصوص شب یلدا


شب یلدا یکی از شب های اصیل ایرانی است که در این شب تمام خانواده ها دور هم جمع می شوند و این شب را دور هم جشن می گیرند. امسال برای شب یلدای تان نان خامه ای خانگی درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم


آب ۱ پیمانه
نمک ۱/۸ قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۴ عدد
کره نصف پیمانه
آرد ۱ پیمانه

طرز تهیه


۱- فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ۲- کره، آب و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. ۳- آرد را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید تا خمیر شود. ۴- مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود، سپس تخم مرغ ها را جداگانه اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود.
۵- خمیر را به اندازه یک چهارم پیمانه با فاصله در سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید و به مدت نیم ساعت، تا زمانی که پف کند و کمی طلایی شود، در فر قرار دهید. ۶- هر کدام را با استفاده از نوک چنگال سوراخ کنید تا حباب هوا خالی و کاملا سرد شود. ۷- روی آن را برش بزنید و اگر داخل آن خمیر است، می توانید آن را خالی کنید و با خامه و بستنی پر و سرو کنید.