سوگند به مهر که هیچ اندیشه ایی ، بی آن توان ایســـ ـتایی ندارد ✿ حکیم ارود بزرگ
به سخنان دشمنانت خـــ ــوب گوش کن ، چون هیچکس بهتر از آنها عیب های تو را گوشزد نمی کند ✿ بنیامین فرانکلین
هر چه عشق و شور زندگی بیشتری از خـــ ــود ابراز کنید برای دیگران نیز بیشتر مقاومت ناپذیر خـــ ــواهید شد و آن ها دیگر نخـــ ــواهند توانســـ ـت شما را نادیده بگیرند ✿ باربارا دی آنجلیس
اســـ ـتعداد های نهفته درون خـــ ــود را کشف و شکوفا کنید✿ آنتونی رابینز
در غرب دلبســـ ـتگی ما به موفقیت باعث سســـ ـت شدن ما در خطر كردن می شود✿ آنچه از این خطر كردن می آموزیم به آن موفقیت می ارزد✿ و این ترس از شكســـ ـت اســـ ـت كه تعیین می كند كه بیاموزیم یا نه؟ ✿ پاركر پالمر
همسران ، باید یکدیگر را همواره ســـ ـتایش کنند ✿ حکیم ارود بزرگ
خطا فرصتی اســـ ـت كه هوشمندانه تر باشیم ✿ هنری فورد
هر چه شما را نمی كشد شما را قوی تر می كند ✿ مارلون براندو
آدمی با کینه ، زندگی را بر دوســـ ـتان نیز تنگ می کند ✿ حکیم ارود بزرگ
پاکدامنی و اســـ ـتفامت از تمام پیمانها و سوگند ها محکمتر اســـ ـت ✿ مادام نکر
من هفتصد بار اشتباه نكردم✿ من یك بار اشتباه نكردم من زمانی موفق شدم كه هفتصد راهی را كه موفقیت آمیز نبود اصلاح كردم✿ هر گاه راهی را كه عمل نمی كرد حذف كردم راهی را پیدا كردم كه كار می كرد ✿ توماس ادیسون
ساده باش ، آهوی دشت زندگی ، خیلی زود با نیرنگ می میرد ✿ حکیم ارود بزرگ
هر گاه خبر های بد را به عنوان یك نیاز به تغییر و نه یك خبر منفی پذیرفتید شما از آن شكســـ ـت نخـــ ــورده اید بلكه از آن چیزهای تازه آموخته اید ✿ بیل گیتس
باید راهی جســـ ـت در تاریکی شبهای عصیان زده سرزمینم همیشه به دنبال نوری بودم نوری برای رهایی سرزمینم از چنگال اجنبیان ، چه بلای دهشتناکی اســـ ـت که ببینی همه جان و مال و ناموســـ ـت در اختیار اجنبی قرار گرفته و دســـ ـتانت بســـ ـته اســـ ـت نمی توانی کاری کنی اما همه وجودت برای رهایی در تکاپوســـ ـت تو می توانی این تنها نیروی اســـ ـت که از اعماق و جودت فریاد می زند تو می توانی جراحت ها را التیام بخشی و اینگونه بود که پا بر رکاب اسب نهادم به امید سرفرازی ملتی بزرگ ✿ نادر شاه افشار
پاکترین آدم هم ، دشمنان بسیار دارد ✿ حکیم ارود بزرگ
خط مســـ ـتقیم نه تنها در هندسه ، بلکه در اخلاقیات هم کوتاهترین راه اســـ ـت ✿ راحل
انسان فرزند کار و زحمت خـــ ــویش اســـ ـت ✿ داروین
برای ربودن دل آدمیان ، بر هم پیشی گیریم که این زیباترین آورد زندگیســـ ـت ✿ حکیم ارود بزرگ
شجاعت حقیقی ،موفق شدن بر شداید زندگی اســـ ـت ✿ ناپلئون
آنچه هســـ ـتید شما را بهتر معرفی می کنید تا آنچه می گویید✿ بزرگمهر حکیم
زندگی ، از بودن آغاز و تا شدن ، پی گرفته می شود ✿ حکیم ارود بزرگ
با داشتن اراده قوی مالک همه چیز هســـ ـتید✿ داروین
بخشندگی،انتشار بوی خـــ ــوش بنفشه بر ته کفشی اســـ ـت که لگدمالش کرده اســـ ـت ✿ مارک تواین
دودمانی که بزرگانش خـــ ــوار شده اند ، پیکره بی جانیســـ ـت که خـــ ــوراک پلیدان می شود ✿ حکیم ارود بزرگ
از اشتباهات خـــ ــود شرمنده نشوید و آن را جرم ندانید ✿ كنفسیوس
در حقیقت موفقیت حاصل یك درصد كار اســـ ـت كه خـــ ــود از 99 در صد خطا حاصل شده اســـ ـت ✿ سوشیرو هوندا
بزرگی ، بی مهر و دوســـ ـتی بدســـ ـت نمی آید ✿ حکیم ارود بزرگ
رهنمومد های مشخص بطلبید تا کامیاب گردید ✿ اسکاول شین
چه غصه هایی بخاطر اتفاقات بدی که هرگز در زندگی ام پیش نیامد خـــ ــوردم ✿ میکل آنژ
مردان کهن ، مرزداران و پیشاهنگان ، شرف و امنیت هســـ ـتند ✿ حکیم ارود بزرگ
هرگز نمی توان با آدمهای کوچک کارهای بزرگ انجام داد ✿ سیسرون
با داشتن اراده قوی مالک همه چیز هســـ ـتید ✿ گوته
آزادیخـــ ــواهان ، شایســـ ـته ترین اساطیر هر سرزمین هســـ ـتند ✿ حکیم ارود بزرگ
اراده قویســـ ـت که به همه قوای دیگر حکمرانی می کند ✿ بشرطیکه ما آنرا با قوه عقل هموار سازیم ✿ دوفون