رستورانی زیر آبیِ ایتها در مالدیو (+تصاویر)

مجموعه: عجایب گردشگری


رستوران ایتها (Ithaa)
رستورانی زیر آبیِ ایتها – هتل کنراد، جزیره رنگالی، مالدیوصرف غذا در رستوران ایتها تجربه ی منحصر به فردی خواهد بود زیرا مانند این است که انسان درون تنگ ماهی قراردارد.
رستوران ایتها (Ithaa) در یک جزیره خصوصی در وسط اقیانوس هند واقع شده است. رستوران ایتها در حقیقت اولین و تنها رستوران تمام شیشه‌ای زیر آبی جهان است. این رستوران با سطح آب پنج متر فاصله داشته و نمایی 360 درجه از زندگی دریایی را برای بازدیدکنندگان خود فراهم می‌کند. ایتها در زبان مالدیوی معنای «مادر مروارید» را می‌دهد. طراحی این رستوران نیز از طراحی معاصر اروپا وام گرفته است. برای ناهار می‌توان غذایی سبک مانند سوپ لوبیا سبز، سالاد انبه سبز و پاپایا به همراه موس شکلات تلخ میل کرد. انواع نوشیدنی و غذاهای دیگر نیز در این رستوران یافت می‌شود.
رستورانی زیر آبیِ ایتها در جزیره رنگالی
رستوران ایتها با سطح آب پنج متر فاصله داردتصاویر رستوران زیر آبی ایتهاعکس های رستوران زیر آبی ایتهاایتها در زبان مالدیوی معنای «مادر مروارید» را می‌دهد
(+تصاویر)

مجموعه: عجایب گردشگری


رستوران ایتها (Ithaa)
رستورانی زیر آبیِ ایتها – هتل کنراد، جزیره رنگالی، مالدیوصرف غذا در رستوران ایتها تجربه ی منحصر به فردی خواهد بود زیرا مانند این است که انسان درون تنگ ماهی قراردارد.
رستوران ایتها (Ithaa) در یک جزیره خصوصی در وسط اقیانوس هند واقع شده است. رستوران ایتها در حقیقت اولین و تنها رستوران تمام شیشه‌ای زیر آبی جهان است. این رستوران با سطح آب پنج متر فاصله داشته و نمایی 360 درجه از زندگی دریایی را برای بازدیدکنندگان خود فراهم می‌کند. ایتها در زبان مالدیوی معنای «مادر مروارید» را می‌دهد. طراحی این رستوران نیز از طراحی معاصر اروپا وام گرفته است. برای ناهار می‌توان غذایی سبک مانند سوپ لوبیا سبز، سالاد انبه سبز و پاپایا به همراه موس شکلات تلخ میل کرد. انواع نوشیدنی و غذاهای دیگر نیز در این رستوران یافت می‌شود.
رستورانی زیر آبیِ ایتها در جزیره رنگالی
رستوران ایتها با سطح آب پنج متر فاصله داردتصاویر رستوران زیر آبی ایتهاعکس های رستوران زیر آبی ایتهاایتها در زبان مالدیوی معنای «مادر مروارید» را می‌دهد