نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: هر گز کنه‌ها را با دست له نکنید

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    تاریخ عضویت
    May 2015
    شماره عضویت
    14
    نوشته ها
    32,334
    پسندیده
    5,671
    مورد پسند : 5,395 بار در 4,465 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 43.0.2357.130

    هر گز کنه‌ها را با دست له نکنید

    کنه‌ها را با دست له نکنید


    مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به فرا رسیدن فصول گرم سال و افزایش فعالیت و تکثیر کنه‌ها که مهمترین ناقلان بیماری تب کریمه کنگو هستند، از مردم خواست توصیه‌های بهداشتی اداره کل دامپزشکی را جدی بگیرند.


    به گزارش گروه دریافت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه کرمانشاه، دکتر نادر پرور با تشریح بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، افزود: این بیماری از جمله بیماری‌های قابل انتقال از دام به انسان است که نشانه درمانگاهی مشهودی در دام‌های آلوده ندارد.
    وی دامداران، کارکنان کشتارگاه‌ها، قصابان، کشاورزان و به ویژه روستائیان و عشایر را از جمله گروه‌های در معرض خطر این بیماری دانست.
    پرور خاطرنشان کرد: بیماری تب کریمه کنگو در دام هیچگونه علائم مشهودی ندارد، اما ویروس در محیط خارج از بدن و لاشه دام پایداری دارد، بنابراین باید از ذبح دام در خارج از کشتارگاه‌های تحت نظارت دامپزشکی و خرید گوشت از اماکن غیربهداشتی و غیرمجاز خودداری شود و صرفاً از دام‌های کشتار شده در کشتارگاه‌های مورد تائید دامپزشکی استفاده شود.
    مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه به مردم توصیه کرد: گوشت تازه را به مدت حداقل 24 ساعت و آلایش خوراکی (دل، جگر و قلوه) را به مدت حداقل 48 ساعت در یخچال با دمای صفر تا چهار درجه نگهداری و سپس استفاده کنند.
    پرور از کارگران کشتارگاه‌ها نیز خواست در زمان کشتار از دستکش، ماسک و عینک استفاده کنند.
    وی ادامه داد: روستائیان و دامداران نیز باید هنگام شیردوشی مراقب کنه‌ها باشند و از له کردن کنه‌ها با دست خودداری کنند، زیرا با خارج شدن خون از کنه‌ها خطر ابتلا به بیماری وجود دارد.
    این مسئول اظهار کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و فعالیت کنه‌ها، باید سمپاشی بدن دام‌ها و اماکن دامی تحت نظر کارشناسان دامپزشکی توسط دامداران انجام شود.
    پرور معتقد ات: مصرف گوشت قرمز در صورتی که دام در کشتارگاه‌های مجاز ذبح شده، در دمای مناسب نگهداری شود و لاشه گوشت نیز به تأیید دامپزشکی رسیده باشد، هیچ مشکلی ندارد.

    ویرایش توسط hamid.M : 07-05-2015 در ساعت 11:52 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن