نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: یک تلنگر

1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    974
    پسندیده
    51
    مورد پسند : 109 بار در 72 پست
    Windows NT 6.3 Chrome 49.0.2623.110

یک تلنگر

سم برنز در سال 1996 با نوعی اختلال ژنتیکی به نام سندرم پروگریا (progeria) به دنیا آمد. این سندرم به دلیل وجود ژن‌های عامل پیری زودس در کودکان به وجود می‌آید. سم به دلیل این بیماری در سن 17 سالگی درگذشت. ولی قبل از فوت، در اکتبر 2013 در Ted Talkسخنرانی با عنوان «فلسفه من برای یک زندگی شاد» ایراد نمود که مورد استقبال زیاد حضار قرار گرفت. این سخنرانی هم تاکنون نزدیک به چند میلیون بار تماشا شده است.

سم در این سخنرانی می‌گوید که موانع زیادی در زندگی اش وجود دارد که بیشتر آنها هم به واسطه همین بیماری به وجود آمده است، ولی او به جای تمرکز روی کارهایی که به واسطه بیماری‌اش نمی‌تواند انجام دهد، روی فعالیتهایی که علاقمند به آنها هست و امکان انجامشان هم برایش وجود دارد، متمرکز می‌شود. او در ادامه سخنرانیش می‌گوید: «من به جای این که به مسابقه دو با مسافتهای زیاد فکر کنم، به نواختن موسیقی، خواندن کتابهای کمدی و تماشای ورزش می‌پردازم. البته اگر بخواهم فعالیتهایی را انجام دهم که نمی‌توانم، سعی می‌کنم آنها را با شرایط جسمی خودم سازگار کنم. برای مثال آرزو داشتم که در گروه موسیقی مدرسه، طبل بند‌دار (snare drum) بنوازم. ولی یک مشکلی وجود داشت. برای نواختن طبل بند‌دار در گروه موسیقی مدرسه، باید لباس مخصوص می‌پوشیدم. این لباس و طبل روی هم 40 پوند وزن داشتند و وزن من بلحاظ بیماری که داشتم 50 پوند بود. بنابراین نمی‌توانستم بار سنگین 40 پوندی را تحمل کنم. از آنجایی که شرکت در گروه موسیقی مدرسه برای من هدف مهمی بود، تصمیم گرفتم راهی برای این کار پیدا کنم. بالاخره با کمک خانواده و یک مهندس طراح، طبل و لباسی طراحی شد که فقط 6 پوند وزن داشت و من براحتی می‌توانستم آنها را حمل کنم.»

او در این سخنرانی می‌گوید: وقتی مردم از من می‌پرسند که «مهمترین چیزی را که دوست داری مردم در مورد تو بدانند چیست؟» جواب می‌دهم: «من می‌خواهم مردم بدانند که من خوشحالم»!

سم یک فلسفه شادی ساده برای زندگیش داشت: تمرکز روی چیزهای خوب و پیدا کردن راههای خلاقانه برای انتقال کارها از گروه «من نمی‌توانم ها» به گروه «من می‌توانم ها».
    نوجوانی با وجود ابتلا به یکی از بیماریهای نادر و مهلک و با وجود موانعی که این بیماری برایش به وجود آورده است، با تکیه بر خودباوری و خلاقیت به موانع پیش رو فایق می آید و در یکی از مشهورترین رسانه ها (Ted Talk) برای صدها نفر از موفقیتهایش و مهمترین فلسفه زندگیش می گوید و در یکی دیگر از مشهورترین رسانه ها (YouTube) نیز میلیونها نفر سخنرانیش را تماشا می کنند.

امیدوارم من و شما هم با دنبال کردن فلسفه سم، به تواناییهای بی نهایت خود پی برده و بهترین زندگیها را برای خودمان رقم بزنیم!
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 1459515484230665_jpg.jpg
مشاهده: 3
حجم: 80.3 کیلو بایت   برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 1459516131961709_jpg.jpg
مشاهده: 3
حجم: 80.1 کیلو بایت  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.