نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: لاغری عجیب این مرد در مدت 3 ماه همه را شوکه کرد

1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر ويژه
    شماره عضویت
    991
    پسندیده
    96
    مورد پسند : 212 بار در 192 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 51.0.2704.103

لاغری عجیب این مرد در مدت 3 ماه همه را شوکه کرد

لاغری عجیب این مرد در مدت 3 ماه همه را شوکه کرد (عکس)

به گزارش ايران ناز در این بخش براي شما کاربران مطلبي با عنوان لاغری عجیب این مرد در مدت 3 ماه همه را شوکه کرد (عکس) قرار داده شده است.پاتریک ماگنو اهل کالیفرنیاست و به تازگی توانست جایزه بزرگ فیتنس را به خودش اختصاص دهد.

وی در اقدامی باورنکردنی توانست در سه ماه 23 کیلو از چربی های بدنش را آب کرده و فرم بسیار خوبی به بدنش دهد. پاتریک مددکار اجتماعی بوده و به کودکانی که مشکلات خانوادگی یا اجتماعی دارند کمک می کند. داستان از آنجا آغاز شد که چربی بدن وی بسیار بالا رفته بود

و دکترها به وی هشدار دادند که اگر به همین روال ادامه پیدا کند وی به زودی به دیابت مبتلا خواهد شد.وی اینگونه توضیح می دهد: از وضعیت خودم اصلا راضی نبودم و سرانجام تصمیم گرفتم که ورزش را شروع کنم. تحقیقات زیادی را در سایت های تخصصی بدنسازی انجام دادم و با کسانی که در این رشته متخصص بودند مشورت کردم.

من علاوه بر ورزش منظم و فشرده, رژیم غذایی مخصوصی را هم شروع کردم که باعث کاهش وزن من می شد. در هفته پنجم من شاهد تغییرات بسیار خوبی در بدنم بودم و این به من انگیزه بسیار بیشتری می داد. پس از 3 ماه توانستم 23 کیلو از چربی های بدنم را آب کنم و برنده جایزه 100هزار دلاری فیتنس شوم.

2. کاربر مقابل پست janan عزیز را پسندیده است:

Behzad.Legend (07-26-2016)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.