خوراک ماهیچه مجلسی با شوید باقلا پلو (باقالا پلو با شوید) یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که تقریبا هیچ‌کس دست رد به سینه آن نمی‌زند!


مدت زمان تهیه شوید باقلا پلو با ماهیچه مجلسی، بسته به سایز ماهیچه و طریقه طبخ آن متفاوت می‌باشد. اگر برای تهیه خوراک ماهیچه از زود‌پز استفاده کنید زمان پخت به نصف خواهد رسید. ولی توصیه می‌شود این خوراک را به صورت آرام‌پز با درجه حرارت ملایم و زمان طولانی برای طبخ تهیه نمایید.
برای تهیه خوراک ماهیچه بهتر است از گوشت تازه استفاده کنید و به جای اضافه کردن زردچوبه به عنوان چاشنی از زعفران استفاده نمایید.
استفاده از شوید در این پلو علاوه بر عطر و رنگ بی‌نظیری که به آن می‌دهد باعث ایجاد سبکی در این غذا می‌شود. از آن جایی که این غذای لذیذ و محبوب بسیار چرب و پر کالری می‌باشد، شوید با بالا بردن جریان خون به هضم راحت‌تر و آب کردن چربی‌ها کمک خواهد کرد. و سنگینی باقلا و گوشت را جبران می‌کند.
نوشیدنی‌های مناسب با این غذا، دوغ، شربت گل‌سرخ و شربت نعنا می‌باشد. جهت آشنایی با طرز تهیه شربت گل‌سرخ به بخش نوشیدنی‌ها در آشپزی ستاره مراجعه فرمایید.


مواد لازم جهت تهیه شوید باقلا پلو
برنج ایرانی 4 پیمانه
شوید ساطوری‌شده 2 پیمانه
باقلا سبز 2 پیمانه
نمک 2 قاشق غذاخوری



طرز تهیه شوید باقلا پلو

  1. ابتدا آب را در قابلمه مناسب با گنجایش 4 پیمانه برنج به جوش آورید.
  2. باقلای سبز تازه را به آب در حال جوش اضافه کنید و حدود 5 دقیقه پخت کنید. باقلا نباید در این مرحله پخت کامل داشته باشد چرا که مدت زمان پخت به همراه برنج نیز باید در نظر گرفته شود.
  3. در این مرحله برنج را که از چند ساعت قبل در آب خیس کرده‌اید به آب در حال جوش و باقلا اضافه کنید.

  1. در صورت استفاده از شوید ساطوری‌شده تازه در این مرحله به همراه نمک به آب برنج اضافه کنید و پس از چند جوش، آبکشی کنید. و یا پس از آب‌کش کردن برنج از شوید خشک‌شده استفاده نمایید.

  1. کف قابلمه مورد نظر 2 قاشق غذاخوری روغن بریزید و یک پیمانه از برنج را با زعفران ترکیب کنید.

  1. سپس برنج زعفرانی را کف قابلمه به عنوان ته‌دیگ قرار دهید.

  1. مابقی برنج را روی آن بریزید و به مدت تقریبی 45 تا 60 دقیقه دم کنید.

  1. در نهایت روی برنج را روغن بدهید و با زعفران تزیین کنید.