«مخترع حوزوی»... رسانهها به او این عنوان را دادهاند؛ آن هم بابت 380 اختراعی که تا به امروز داشته است.
🔸حجت الاسلام محمد عبدا... زاده از کودکی، ایده های خلاقانه اش را بالفعل کرده است تا علاقهاش به علم را به کلیشههای ذهنی جامعه، محدود نکند.او در گفت وگویی با حوزه نیوز از اتفاقاتی گفته که او را به یک مخترع سرشناس بدل کرده است.
💡مخترع شدن از 9سالگی
🔹این روحانی جوان که اهل روستای دهنو بخش ششتمد شهرستان سبزوار است، از 8سال پیش دروس حوزوی را در مدرسه علمیه علامه قزوینی فردوس آغاز میکند و همزمان با دروس حوزوی، رشته مهندسی عمران را با گرایش پیش ساختهها در دانشگاه پیگیری میکند؛ البته او پیش از ورود به حوزه، در چند شاخه رشته برق نیز مهارت کسب کرد.
🔸وی در ادامه از اختراعاتی میگوید که او را سرشناس کرده است و توضیح میدهد: 9 ساله بودم که اولین اختراعم را انجام دادم، اکنون مجموع اختراعاتم به عدد 380 می رسد و نیز 30 اختراع در دست اقدام دارم.
⚙ از نیروگاه پاک تا کولر فوق کم مصرف
🔹او به چند نمونه از مهمترین اختراعاتش اشاره و عنوان میکند:یکی از نوآوریهای مهم من شامل 10 مدل نیروگاه برق پاک است که از انرژی های تجدیدپذیر استفاده می کند و هیچ وابستگی به محیط ندارد؛ به این معنا که بودن آفتاب و باد و ... یا نبودن آنها تفاوتی ندارد.
🔸حجت الاسلام محمد عبدا... زاده ادامه میدهد: یخچال فریزر فوق کم مصرف از دیگر اختراعات مهم بنده است که چهار ساعت از برق استفاده می کند و 5 شبانه روز بدون برق، سرما می دهد. سیستم سرمایش و گرمایش فوق کم مصرف طبقاتی، اختراع دیگری است که 20 برابر کمتر از کولرهای امروزی، برق و آب مصرف می کند.
او که همین حالا 13اختراعش در نوبت ثبت است؛ درباره پیشنهادهای احتمالی برای تجاری سازی اختراعاتش، میگوید: پیشنهاد داخلی داشتم؛ اما به دنبال آن هستم تا اختراعات را با هزینه خود به مرحله تجاری سازی برسانم؛ همچنین افرادی از کشور آلمان و انگلیس برای یخچال فریزر فوق کم مصرف به منزل من آمدند و پیشنهاد تجاری سازی آن را در این کشورها دادند؛ اما قبول نکردم.
🔹او که در محافل علمی و دانشگاهی مختلف با لباس روحانیت درباره مباحث تخصصی صحبت میکند، از ابتکاراتی میگوید که در حوزه تحصیل حوزوی خود داشته است؛ چهارچوبی علمی با عنوان «شیوه اسلامی پرورش نبوغ» را تعریف کردهام که با استناد به آیات و روایات بوده است. این بحث از سه بخش «پرورش خلاقیت»، «پرورش نبوغ» و «تربیت جامع»، تشکیل شده است و راهکارهایی جامع در این بحث ارائه میکند.
🔹وی خاطر نشان میکند : علاوه بر اینها چندین جلد کتاب نیز به رشته تحریر درآورده ام که در نوبت چاپ است