با استفاده از این سس ترش و شیرین می‌توانید یک طعم جدید تخم‌مرغ را بچشید.
مواد لازم برای ۶ نفر


  • ۱۲۵ میلی‌لیتر (نصف لیوان) روغن بادام‌زمینی
  • ۶ تخم‌مرغ
  • یک پیاز قهوه‌ای، نازک ورقه شده
  • یک قاشق سوپ‌خوری سس تند
  • ۱۲۵ میلی‌لیتر (نصف لیوان) آب
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری شکر قهوه‌ای
  • یک قاشق سوپ‌خوری پودر تمبر هندی
  • دو برگ‌بوی خشک
  • فلفل (سفید) به مقدار لازم

دستورالعمل

قدم اول روغن بادام‌زمینی را در ماهیتابه روی حرارت متوسط داغ کنید. یک تخم‌مرغ به آن اضافه کرده و برای یک دقیقه (تا زمانی که طلایی و کمی برشته شود) آن را بپزید. آن را برگردانید و بگذارید ۳۰ ثانیه دیگر هم بپزد. آن را به یک بشقاب منتقل کرده و همین کار را با تخم‌مرغ‌های دیگر هم تکرار کنید.
قدم دوم پیاز و سیر را به ماهیتابه اضافه کنید. آنها را برای ۳ دقیقه همراه با هم زدن بپزید (تا زمانی که شروع به تغییر رنگ کنند). سس تند را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. آب، شکر، تمبر هندی و برگ‌بوی را اضافه کنید. آنها را به نقطۀ جوش برسانید.
قدم سوم حرارت را کمتر کنید. تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و بگذارید برای ۳ دقیقه یا تا زمانی که سس غلیط شد، بماند. به آن نمک و فلفل اضافه کنید و سپس آن را در بشقاب سرو کنید.