#کوکو_بروانی
4 عدد تخم مرغ
نزدیک 1 لیوان(پيمانه)شکر
200 گرم شکلات bitter (یا هر شکلات دیگه)
100 گرم کره
از نصف لیوان (پيمانه)کمی بیشتر آرد
15-20 گرم کاکائو
1 پاکت وانیل(5 گرم)
1 پنس نمک
برای قسمت کوکو:
1 پاکت کرم شانتی
نصف لیوان شیر
1 لیوان پودر نارگیل
برای گاناش:
100 ميلى خامه شیر(نصف پاکت)
100 گرم شکلات بیتر(bitter يا هر شكلات ديگه)
قالب سایز 21 کمربندی
طرز تهیه:
اول شکلات و کره را به روش بن ماری آب کرده و کنار میزاریم خنک بشه.در ظرفی تخم مرغ و شکر را خوب هم میزنیم.شکلات ولرم شده و کره را ریخته به هم زدن ادامه میدهیم.مواد خشک مانده را اضافه کرده با لیسک خوب هم میزنیم.در قالب گرد کمربندی کاغذ روغنی انداخته براونی را میریزیم. در فر 175 درجه حدود 30 دقیقه میپزیم.
در فرها زمان پخت فرق میکند با خلال چوبی کنترل میکنیم. برای اینکه کمی خیس باشد نیاز نیست خلال کاملا تمیز بیرون بیاید اما خیلی هم خیس نباشد خودتون کنترل کنین.
برای قسمت کوکو:
1 پاکت کرم شانتی را با نصف لیوان شیر خوب هم میزنیم پودر نارگیل را اضافه کرده خیلی کم هم میزنیم و یا مخلوط میکنیم(با لیسک).روی براونی خنک شده میریزیم و صاف میکنیم.
برای گاناش:
100 ميلى خامه را گرم کرده 100 گرم شکلات خرد شده را اضافه کرده حل میکنیم.بعد از خنک شدن روی کوکو میریزیم. میتوانید صاف کنید یا با یک قاشق مرباخوری میتوانید با گذاشتن و برداشتن قاشق روی گاناش شکل بدین.(برای اینکار باید شکلات خوب خنک و کمی سفت شود)
نوش جان