طرز تهیه شیرینی ساق عروس

خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید
بازدید : 59,090 نفر
مواد لازم:
زرده
تخم مرغ 1 عدد
آرد 1/5 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
سفیده
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق
چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق
چای خوری
مواد داخل شیرینی:
پودر قند 1/2 پیمانه
پودر
بادام 1 پیمانه
هل 1 قاشق چای خوری
گلاب 2 قاشق غذاخوری
شربت بار به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا شیر، روغن، زرده تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را با هم زن بزنید.آرد را کم کم اضافه کرده تا حدی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید.خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند.از خمیر کمی برداشته و، نازک پهن کنید، سپس به دور یک نی چوبی بپیچید و باسفیده تخم مرغ لبه آن را به هم بچسبانید.خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و داخل نی های سرخ شده را از این مواد پُر کنید.یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کرده سپس داخل پودر
پسته یا کنجد بزنید و در ظرف بچینید.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی ساق عروس

شیرینی ساق عروس جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
شیرینی ساق عروس را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .