نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3

موضوع: دود و درد

Threaded View

1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    3637
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 13 بار در 6 پست
    Linux Chrome 56.0.2924.87

دود و درد

یه جایی از خونه رو خیلی دوست دارم اونجایی که کف زمین به خاطر لوله های آب گرمی که از زیرش رد می شن گرمای دلچسبی داره.
    همیشه فکر می کردم اگه بزرگ ترین مشکلات رو داشته باشم و کسی کنارم باشه که با حرفاش با نگاهش و با آرامشش آرومم کنه همین برام کافیه. اینکه کسی باشه که بهم بگه حل می شه و من درستش می کنم و نگران نباش ... ولی توی اون چند شب لعنتی که هر حرفی و هر نگاهی و هر خبری و هر زنگ تلفنی مثل یه حیوون درنده قلبم رو تکه تکه می کرد و هر لحظه آرزوی مرگ می کردم، هیچ کس و هیچ چیز نتونست آرومم کنه ...
    تا اینکه تو تاریک ترین شب عمرم بی اراده و تسلیم محض چشمام رو بستم و مثل یه بچه، خسته از بازی طولانی تو یه ظهر داغ تابستونی، خسته از بی مهری آدم ها، معلق و مستاصل تن خسته و روح داغونم رو کشون کشون بردم و به زمین لخت خونه پناه آوردم. سفت بغلش کردم و گرم شدم و آروم و بی صدا خوابم برد ...
    ازت ممنونم که اون شب سخت از لای در اتاق خواب نگران نگاهم کردی و اجازه دادی با سختی زمین کنار بیام و گرماش قلبم رو نرم کنه. ممنونم که حرفات رو پک زدی به سیگار و دود کردی. ممنونم که با خودت کلنجار رفتی که برام پتو بیاری یا نه و ترجیح دادی حتی به قیمت سرما خوردنم آرامش خواب سبکم رو به هم نزنی. اون شب من آروم خوابم برد ... و تو ...
    بعد از چند ماه ته سیگارای گوشه تراس تمام اون شب سخت رو برام تعریف کردن ...

2. 3 کاربر پست cheshme عزیز را پسندیده اند .

!!reza!! (05-10-2017),!!yalda!! (05-10-2017),-Hich (05-11-2017)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.