اعجاز بامیه در کاهش قند و چربی خون

متخصص بیماریهای غدد- داخلی با اشاره به اینکه دیابت درمان نشده میتواند سبب خونریزی در شبکیه چشم و در نتیجه کاهش شدید بینایی شود، گفت: مصرف بامیه در کاهش قند و چربی خون در افراد دیابتی مفید واقع میشود.
به گزارش بهداشت نیوز، مهران زمانزاده در پاسخ به اینکه اگر وزن کم کنیم، دیابت رفع خواهد شد یا خیر، اظهار داشت: این مسئله بستگی به نوع دیابتی که به آن مبتلا هستید دارد.اگر به دیابت نوع یک مبتلا هستید و بدن شما انسولین تولید نمیکند، هر چقدر وزن کم کنید دیابت از بین نخواهد رفت.
وی با اشاره به اینکه بسیار خطرناک است که سعی در از دست دادن وزن داشته و مصرف انسولین را متوقف کنید، گفت: اگر به دیابت نوع دو مبتلا هستید و مصرف انسولین شما زیاد است ممکن است در صورت تغییر رژیم و کاهش وزن مقاومت به انسولین بدن کاهش یافته و بنابراین ، مقدار انسولین ساخته شده توسط بدن برای حفظ سطح نرمال گلوکز خون کافی باشد.
متخصص بیماری های غدد- داخلی ادامه داد: با کاهش وزن حتی اگر دیابت شما کاملا محو نشود احتمال حفظ گلوکز در حد نرمال بسیار آسانتر از سابق است.
زمانزاده با اشاره به اینکه دیابت درمان نشده میتواند سبب خونریزی در شبکیه چشم و در نتیجه کاهش شدید بینایی شود، تأکید کرد: در صورت داشتن دیابت هر ۶ ماه یکبار به چشم پزشک مراجعه کنید.
وی در مورد تأثیر مصرف بامیه در کاهش قند خون گفت: بامیه سرشار از اسید فولیک، ویتامین های آ و ث بوده و منبع خوبی از منیزیم، پتاسیم و فیبر غذایی است و در کاهش قند خون و چربی خون در افراد دیابتی مفید واقع میشود.
متخصص بیماری های غدد- داخلی در مورد دلائل رایج در چاقی و احتمال بروز دیابت خاطرنشان کرد: پرخوری های یک وعده ای، کمبود پروتئین در وعده ها، نوشیدنی های پرکالری، افراط در خوردن هر چیزی تمرینات یکنواخت، انجام تمرینات هوازی و یکنواخت ، استرس،خواب کم و بی موقع، گرسنگی طولانی و حذف وعده های غذایی از دلائل رایج درچاقی و احتمال بروز دیابت است.