سوگند به روز وقتی نور میگیرد و به شب وقتی آرام میگیرد که من نه تو را رها کرده ام و نه با تو دشمنی کرده ام(ضحی1-2)

افسوس که هر کس را فرستادم تا به تو بگویم دوستت دارم و راهی پیش پایت
بگذارم اورا به سخره گرفتی.(یس 30)

و هیچ پیامی از پیام هایم به تو نرسید مگر از آن روی گردانیدی.(انعام4)

وبا خشم رفتی و فکر کردی هرگز بر تو قدرتی نداشته ام(انبیا87)

ومرا به مبارزه طلبیدی و چنان متوهم شدی که گمان بردی خودت بر همه چیز قدرت داری.(یونس24)

و این در حالی بود که حتی مگسی را نمی توانستی و نمی توانی بیافرینی و اگر مگسی ازتو چیزی بگیرد نمی توانی از او پس بگیری(حج73)

پس چون مشکلات از بالا و پایین آمدند و چشمهایت از وحشت فرو رفتند و تمام وجودت لرزید چه لرزشی,گفتم کمک هایم در راه استو چشم دوختم ببینم که باورم میکنی اما به من گمان بردی چه گمانهایی.(احزاب10)

تا زمین با آن فراخی بر تو تنگ آمد پس حتی از خودت هم به تنگ آمدی و یقین کردی که هیچ پناهی جز من نداری,پس من به سوی تو بازگشتم تا تو نیز بسوی من بازگردی,که من مهربانترینم در بازگشتن.(توبه118)

وقتی در تاریکیها مرا به زاری خواندی که اگر تو را برهانم با من میمانی,تورا از اندوه رهانیدم اما باز مرا با دیگری در عشقت شریک کردی(انعام63-64)

این عادت دیرینه ات بوده است,هرگاه که خوشحالت کردم از من روی گردانیدی و رویت را آن طرفی کردی و هروقت سخنی از من به تو رسید از من نا امید شده ای.(اسرا83)

آیا من برنداشتم باری که می شکست پشتت؟(شرح2_3)

غیر از من که برایت خدایی کرده است؟(اعراف59)

پس کجا می روی؟(تکویر26)

پس از این سخن دیگر به کدام سخن می خواهی ایمان بیاوری؟(مرسلات50)

چه چیز جز بخشندگی ام باعث شد تا مرا که میبینی خودت را بگیری؟(انفطار6)

مرا به یاد می آوری؟ من همانم که بادهارا میفرستم تا ابرهارا در آسمان پهن کنندو ابرهارا پاره پاره بهم فشرده میکنم تا قطره ای باران از خلال آنان بیرون آید و به خواست من به تو اصابت کند تا تو فقط لبخند بزنی,و این در حالی بود که پیش از فرو افتادن آن قطره باران,نا امیدی تورا پوشانده بود.(روم48)

من همانم که می دانم در روز روحت چه جراحت هایی بر می دارد,و در شب روحت را در خواب به تمامی باز می ستانم تا به آن آرامش دهم و روز بعد دوباره آن را برمی انگیزانم و تا مرگت که به سویم باز میگردی به این کار ادامه می دهم.(انعام60)

من همانم که وقتی میترسی به تو امنیت می دهم.(قریش3)

برگرد,مطمئن برگرد,تا یک بار دیگر با هم باشیم.(فجر28_29)

تا یک بار دیگه دوست داشتن همدیگر را تجربه کنیم.(مائده54)