مصرف کدو حلوایی برای تمام افرادی که بتلا به نقرس، یبوست، افسردگی، کاهش فعالیت دستگاه ایمنی و خون سازی هستند مفید است.


کدو حلوایی به گیاه ضد سرفه معروف است و افراد می توانند برای رهایی از سرفه‌های پی در پی خود از آن استفاده کنند.


کدو حلوایی گیاهی است که قابلیت بسیار بالایی در مهار رادیکال‌های آزاد بدن دارد.
این رادیکال‌های آزاد به واسطه آنتی اکسیدان‌های حاصل از پوست، تخمه و گوشت کدو است مهار می‌شوند.


کدو حلوایی در فصل پاییز و زمستان بیشتر مورد مصرف افراد است که سیستم خون سازی بدن را فعال می‌کند تا به واسطه آن قدرت هضم غذا هم بالا رود.


کدو حلوایی یک ترمیم کننده قوی است، زیرا قابلیت مهار التهاب‌های موجود در لوله گوارش را دارد.
این گیاه ملینی است که به دستگاه گوارش و هضم غذا کمک بسزایی می‌کند؛ همچنین به عنوان یک ادرارآور در بدن فعالیت می‌کند.


کدو حلوایی قدرت ترمیم کنندگی بالایی دارد و در درمان زخم‌ها نیز می توان از آن استفاده کرد.
افراد زمانی که
کدو حلوایی را استفاده می‌کنند پوست آن را دور نریزند، زیرا می‌توانند با سوزاندن آن خاکستر این گیاه را با الکل ترکیب کنند و بر روی زخم‌ها ضماد کنند.
این ترکیب برای ترمیم ضخم‌ها موثر است.


افراد می‌توانند
کدو حلوایی را بپزند عصاره آن را گرفته و با عسل میل کنند این محلول تمام اعضای بدن ازسیستم عصب مرکزی گرفته تا سیستم قلب و عروقی، غدد‌های فرعی مانند کبد، پانکراس کسیه صفرا و غده‌های بزاقی را تحت تاثیر قرار می‌دهد.



(
بهتر است کدو حلوایی را در سبد غذایی خود جای دهید و به عنوان یک پیش غذا و یا یک دسر مقوی استفاده کنید.)