مواد اولیه

بادمجان
قلمی بدون تخم پنج عدد
مغز
گردو
ساییده شده 300 گرم
رب انار
دو قاشق سوپ*خوری
پیاز
سرخ کرده چهار قاشق سوپ*خوری
نمک، فلفل،
زردچوبه
و روغن به میزان لازم

طرز تهیه

*
دو تا سه قاشق روغن در قابلمه ریخته و روی حرارت می*گذاریم.
*
سپس مغز گردوی ساییده شده را در آن تفت می*دهیم.
*
پیاز سرخ کرده و زردچوبه را افزوده و کمی دیگر تفت می*دهیم.
*
دو تا سه پیمانه آب ولرم و رب انار را مخلوط و به مواد اضافه می*کنیم. نمک و فلفل زده و با حرارت ملایم اجازه می*دهیم تا خورش به روغن بیفتد.
*
در آخر به بادمجان*هایی که پوست گرفته و به صورت حلقه*ای خرد کرده*ایم نمک زده و در آبکش به مدت دو ساعت قرار می*دهیم تا تلخی آن گرفته شود.
*
سپس شسته، خشک نموده و سرخ می*کنیم.
*
آنگاه بادمجان*ها را به خورش اضافه کرده و اجازه می*دهیم تا جا بیفتد.