نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: مایع ریخته‌شده بر روی صورت زن محمودآبادی وایتکس بود نه اسید

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    مدیر ارشد
    تاریخ عضویت
    May 2015
    شماره عضویت
    14
    نوشته ها
    32,334
    پسندیده
    5,671
    مورد پسند : 5,395 بار در 4,465 پست
    Windows 7/Server 2008 R2 Chrome 45.0.2454.93

    مایع ریخته‌شده بر روی صورت زن محمودآبادی وایتکس بود نه اسید

    مایع ریخته‌شده بر روی صورت زن محمودآبادی وایتکس بود نه اسید

    پزشک اورژانس بیمارستان شهدای محمودآباد گفت: مایع ریخته‌شده بر روی صورت زن محمودآبادی اسید نبود، بلکه وایتکس بود.











    به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان محمودآباد، خانمی 40 ساله با مراجعه به بیمارستان شهدای محمودآباد اظهار کرد که خودروی عبوری به بهانه آدرس مقابلش ایستاد و در همین حین یکی از سرنشینان مایعی را بر سر و صورت او ریخته و از صحنه گریختند.
    پزشک اورژانس بیمارستان شهدا در گفت‌وگو با فارس، با تأیید مراجعه این زن، گفت: مایع ریخته‌شده بر روی صورت وی وایتکس بود و هیچ‌گونه سوختگی و یا علایم جراحت بر روی صورت این زن مشاهده نشده است.
    مازیار ابراهیمی با اشاره به وضعیت مناسب جسمی حادثه‌دیده بیان کرد: با توجه به احساس درد جزئی در ناحیه چشم و برای معاینات بیشتر فرد حادثه‌دیده به بیمارستان 17 شهریور آمل منتقل شد تا تحت معاینه از ناحیه چشم قرار گیرد.

  2. کاربر مقابل پست !!yalda!! عزیز را پسندیده است:

    hamid.M (09-26-2015)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .

اطـلـاعـات انجمـن
حـامـیان انجمـن