مواد لازم:
كدو سبز: ۴عدد قد بلند و خوشگل
پياز: يك عدد
گوشت خورشتي: ۲۰۰گرم
سير: يك حبه
گوجه پوره شده: ۲عدد
رب گوجه فرنگي: يك قاشق
سبزي معطر: كمي
زردچوبه و نمك و لمون پپر
پنير فتا يا صبحانه: به اندازه يك قوطي كبريت
پنير موتزارلا و پنير پارمزانابتدا بايد گوشت خورشتي را با كمي آب و سير و پياز و برگ بو بپزيم. ميتوانيد به جاي گوشت خورشتي از گوشت چرخ كرده هم استفاده كنيد اما اين غذا با گوشت پخته و ريش شده طعم خيلي بهتري پيدا ميكند. اگر هم كلا دوست داريد از گوشت استفاده نكنيد ميتوانيد قارچ را جايگزين گوشت كنيد. كدو سبزها را از وسط نصف و با قاشق چايخوري داخل آن را آرام خالي ميكنيم تا گود شود. كف ظرف را چرب ميكنيم، با قلمو كدو سبزها را كمي چرب ميكنيم و كف ظرف ميچينيم طوري كه پوسته كدو رو به بالا باشد و اجازه ميدهيم ۱۰دقيقه توي فر بماند تا برشته شده و آب كدو تبخير شود. آن مقدار از كدو را كه با قاشق درآوردهايم خرد ميكنيم، پيازها را تفت ميدهيم و وقتي سبك شد گوشت ريششده و سير رنده شده و كدوهاي ريز شده را اضافه ميكنيم. ادويهها و رب گوجه را هم اضافه ميكنيم و تفت ميدهيم. پوره گوجه و سبزي معطر را هم داخل مواد ميريزيم. پيشنهاد ميكنيم كمي ريحان خرد شده و جعفري هم اضافه كنيد. اجازه ميدهيم مواد جوش بخورد و آب مواد كامل كشيده شود، بعد پنير فتا و ۲قاشق پنير موتزارلا اضافه ميكنيم و از روي حرارت برميداريم. صبر ميكنيم تا توي كدوها كمي خنك شود سپس با مايهاي كه درست كردهايم آنها را پر ميكنيم و رويشان را با پنير موتزارلا و پنير پارمزان پر ميكنيم. حالا كدوهاي پر شده را توي فر ميگذاريم و منتظر ميمانيم تا پنيرها طلايي بشوند.
- آنچه بايد درباره كدو سبز بدانيد
خواص كدو سبز بيشمار است؛ مثل كاهش آسم و كاهش هموسيستئين كه عامل سكته قلبي و مغزي است. كدو سبز سرشار از ويتامينهاي A و C است. همچنين از ابتلا به سرطان روده بزرگ و اماس جلوگيري ميكند چون آنتياكسيدان بالايي دارد و ضدالتهاب است. كدو سبز بهترين ماده غذايي براي رژيم و كاهش وزن بهحساب ميآيد و همچنين براي معده بسيار مفيد است. وقتي گوشت يا قارچ هم به كدوسبز اضافه ميشود منبع پروتئين مورد نياز روزانه را تامين ميكند و وجود پنير، كلسيم روزانه را.