گراتن پاستا فارفاله (گراتن ماکارونی پروانه ای)
آرشیو نظرات
دنیای گراتن ها خیلیییی متنوع و رنگارنگه...از لازانیا که معروفترینشه و موساکا که شخصیت مستقل پیدا کردن با اسم مستقل !! تا گراتن کلم و مرغ و ...... گراتن پاستا همون لازانیای خودمونه منتها با پاستا فارفاله یا پروانه ای...پاستا همون پاستاست حالا در مدل های مختلف..ورقه ای (لازانیا)... فارفاله...اسپاگتی و ..... خلاصه که این قرتی بازی ها تمومی نداره! :)))))) مواد لازم:پاستا فارفاله یا پروانه ای یا هر شکلی که دوست دارین اصلا!سس گوشتی یا غیر گوشتی دلخواهسس سفید یا بشاملپنیر پیتزا (موزارلا)پنیر پارمزان ، گودا (اختیاری)پودر آویشنطرز پخت:سس مورد نظر رو آماده می کنیم..سس من ترکیب گوشت چرخ کرده، سویا، پیاز رنده شده، نمک و فلفل و آویشن و رب و قارچ بود..هر سسی که آماده می کنین کم روغن باشهسس بشامل رو آماده می کنیم..من اینطوری درست کردم چون میخواستم پنیر پیتزا هم استفاده کنم و زیاد نمی خواستم چرب باشه...آرد رو توی شیر سرد ریختم و هم زدم تا کاملا حل بشه و نمک و فلفل زدم و روی حرارت گذاشتم تا کمی غلیظ بشه و آرد بپزه درواقع..اصل بشامل رو بارها توضیح دادم که کره داره و ....پاستا رو آبکش می کنیم (توی یه دیگ آب، نمک ، روغن و زرچوبه می ریزم و وقتی جوش اومد پاستا رو توش می ریزم و میذارم تا طبق زمان بسته بندیش بپزه و به جوش بیاد...البته یکم بیشتر گذاشتم) و روش آب سرد ریختم و گذاشتم آبش برهفر رو روی 200 درجه سانتی گراد روشن کردم...کف ظرف سرو رو کمی چرب کردم و نصف پاستا رو توش ریختم، کمی سس کچاپ ریختم و پودر پنیر پارمزان هم ریختم (ندارین اجباری نیست)سس مورد نظر یا همون مایه ماکارونی خودمون رو ریختم روش و کاملا پخش کردمسس سفید رو هم روش ریختم..می بینین که من زیاد درست نکردم چون زیاد ما دوست نداریمپودر آویشن پاشیدم و پنیر پیتزا هم ریختم روشاز این پنیر ورقه ای ها هم داشتم که تیکه کردم روشبقیه پاستا رو روش ریختم و پنیر رنده شده و پودر آویشن
میشه روی پاستا توی این لایه هم سس سفید ریخت و بعد پنیر..اما من اینجوری دوست دارم...یه کوچولو هم روش مخلوط پودر نون ( پودر سوخاری) و پنیر پارمزان ریختم که هم خوشگلش می کنه و هم خوشمزه (اینو توی یکی از کارهای عارفه جونم دیده بودم و کلا یادم مونده بود) میره توی فرتا زمانی که پنیر آب بشهو روش هم طلایی بشهمی دونین که بچه ها عاشق اینجور غذاهان..همسر من البته طرفدار این تیپ غذاها نیست ولی اینو دوست داشت....وقتی آماده شد از فر خارج کنین و بذارین کمی از داغی بیفته و بعد سرو کنینسروش مثل لازانیا شیک و تکه ای نیست اما با حوصله میشه تمیز توی ظرف ریختنوش جون خودتون و فرشته های کوچولوتون که می دونم خیلییییییی دوست دارن این غذا رو
* می تونین سس بشامل رو با آردی که توی کره تفت دادین و بعد شیر بهش اضافه میشه درست کنین تا خوشمزه تر بشه....با پیاز یا سیر هم میشه درست کرد..این دو روش رو ببینین: دستور 1...دستور 2* میشه به سس بشامل ، خامه هم در انتها اضافه کنین (وقتی از روی حرارت برداشتین)*میشه برای چرب و چیلی شدن بیشتر، پاستا رو موقع ریختن توی ظرف با پنیر خوب مخلوط کنین * پنیر پارمزان، فقط طعم دهنده ست و کش نیست و قابل حذفه