گراتن پاستا فارفاله (گراتن ماکارونی پروانه ای)

آرشیو نظرات

دنیای گراتن ها خیلیییی متنوع و رنگارنگه...از لازانیا که معروفترینشه و موساکا که شخصیت مستقل پیدا کردن با اسم مستقل !! تا گراتن کلم و مرغ و ...... گراتن پاستا همون لازانیای خودمونه منتها با پاستا فارفاله یا پروانه ای...پاستا همون پاستاست حالا در مدل های مختلف..ورقه ای (لازانیا)... فارفاله...اسپاگتی و ..... خلاصه که این قرتی بازی ها تمومی نداره! :)))))) مواد لازم:پاستا فارفاله یا پروانه ای یا هر شکلی که دوست دارین اصلا!سس گوشتی یا غیر گوشتی دلخواهسس سفید یا بشاملپنیر پیتزا (موزارلا)پنیر پارمزان ، گودا (اختیاری)پودر آویشنطرز پخت:سس مورد نظر رو آماده می کنیم..سس من ترکیب گوشت چرخ کرده، سویا، پیاز رنده شده، نمک و فلفل و آویشن و رب و قارچ بود..هر سسی که آماده می کنین کم روغن باشه
سس بشامل رو آماده می کنیم..من اینطوری درست کردم چون میخواستم پنیر پیتزا هم استفاده کنم و زیاد نمی خواستم چرب باشه...آرد رو توی شیر سرد ریختم و هم زدم تا کاملا حل بشه و نمک و فلفل زدم و روی حرارت گذاشتم تا کمی غلیظ بشه و آرد بپزه درواقع..اصل بشامل رو بارها توضیح دادم که کره داره و ....پاستا رو آبکش می کنیم (توی یه دیگ آب، نمک ، روغن و زرچوبه می ریزم و وقتی جوش اومد پاستا رو توش می ریزم و میذارم تا طبق زمان بسته بندیش بپزه و به جوش بیاد...البته یکم بیشتر گذاشتم) و روش آب سرد ریختم و گذاشتم آبش بره
فر رو روی 200 درجه سانتی گراد روشن کردم...کف ظرف سرو رو کمی چرب کردم و نصف پاستا رو توش ریختم، کمی سس کچاپ ریختم و پودر پنیر پارمزان هم ریختم (ندارین اجباری نیست)
سس مورد نظر یا همون مایه ماکارونی خودمون رو ریختم روش و کاملا پخش کردم
سس سفید رو هم روش ریختم..می بینین که من زیاد درست نکردم چون زیاد ما دوست نداریم
پودر آویشن پاشیدم و پنیر پیتزا هم ریختم روش
از این پنیر ورقه ای ها هم داشتم که تیکه کردم روش
بقیه پاستا رو روش ریختم و پنیر رنده شده و پودر آویشن
میشه روی پاستا توی این لایه هم سس سفید ریخت و بعد پنیر..اما من اینجوری دوست دارم...یه کوچولو هم روش مخلوط پودر نون ( پودر سوخاری) و پنیر پارمزان ریختم که هم خوشگلش می کنه و هم خوشمزه (اینو توی یکی از کارهای عارفه جونم دیده بودم و کلا یادم مونده بود) میره توی فر
تا زمانی که پنیر آب بشه
و روش هم طلایی بشه
می دونین که بچه ها عاشق اینجور غذاهان..همسر من البته طرفدار این تیپ غذاها نیست ولی اینو دوست داشت....وقتی آماده شد از فر خارج کنین و بذارین کمی از داغی بیفته و بعد سرو کنین
سروش مثل لازانیا شیک و تکه ای نیست اما با حوصله میشه تمیز توی ظرف ریخت
نوش جون خودتون و فرشته های کوچولوتون که می دونم خیلییییییی دوست دارن این غذا رو
* می تونین سس بشامل رو با آردی که توی کره تفت دادین و بعد شیر بهش اضافه میشه درست کنین تا خوشمزه تر بشه....با پیاز یا سیر هم میشه درست کرد..این دو روش رو ببینین: دستور 1...دستور 2* میشه به سس بشامل ، خامه هم در انتها اضافه کنین (وقتی از روی حرارت برداشتین)*میشه برای چرب و چیلی شدن بیشتر، پاستا رو موقع ریختن توی ظرف با پنیر خوب مخلوط کنین * پنیر پارمزان، فقط طعم دهنده ست و کش نیست و قابل حذفه