جزیره کای نوک
این تور هم ساعت 5 تموم شد و برگشتیم هتل و طبق معمول شبهای قبل با شاتل هتل رفتیم پتونگ و تا دیر وقت تو خیابونها گشتیم چون شب آخرمون تو پوکت بود و همه ناراحت بودیم که چرا بیشتر نمی مونیم. تورهای دیگری که در پوکت می تونین ازشون استفاده کنین همونطوری که می دونید جزیره جیمز باند، رافتینگ و فانتاسی شو هست که معروفترینشون هستند. ما جیمز باند و نرفتیم و ترجیح دادیم 1 جزیره رو انتخاب کنیم . رافتینگ هم تو چندتا سایت خونده بودم که خطرناک هست و ایمنی نداره و یک هفته قبل از اینکه ما بریم 2 تا ایرانی اونجا دست و پاشون شکسته بود، بنابراین ما هم نرفتیم.

فانتاسی شو هم دوستامون قبلا رفته بودند و میگفتن چیز خاصی نداره و ما هم که قرار بود به پاتایا بریم چیزی شبیه به این رو قرار بود اونجا ببینیم.

صبح روز چهارم ساعت 10 اومدن دنبالمون و رفتیم به سمت فرودگاه پوکت. پروازمون هم ساعت 13:10 بود به سمت بانکوک. همه ناراحت بودیم که داریم از بهشت پوکت میریم ،مخصوصا هتلمون که واقعا بی نظیر بود.

نقد و بررسی هتل Thavorn Beach Village

مزایا

فضای سبز بسیار بزرگ هتل که تو سایت هتل خوندم که این هتل در باغی به وسعت 25 هکتار قرار گرفته. گلکاری ها و درخت ها و مجسمه های بسیار زیبایی در این باغ بود که همشون جون میدادند برای عکاسی.

ساحل اختصاصی مرجانی بسیار تمیز و وجود تخت های بزرگ کنار ساحل که برای استراحت میتونستید ازشون استفاده کنین مخصوصا شب ها که نسیم خنکی از سمت دریا می وزید. جای جای این هتل دیدنی هست که حتی ما هر روز عروس دامادها رو می دیدیم که برای عکاسی به این هتل می اومدند.

جایی که این هتل قرار گرفته سالها پیش قسمتی از دریا بوده و در زمان ساخت هتل و حفاری هایی که انجام شده صدف ها و مرجان های غولپیکر چند میلیون ساله کشف شده که همشون رو شما می تونید در قسمت های مختلف هتل ببینید.

اتاق های بزرگ و جادار و بسیار تمیز که همه اونها بالکن داشتند. کوچکترین اتاق هتل 40 متر مربع هست.

پرسنل بسیار مودب که هروقت می دیدنمون بهمون احترام میگذاشتن و هر کاری از دستشون بر می اومد برای رضایت مهمانهای هتل انجام می دادند.

معایب

تنها ایرادی که میشه از این هتل گرفت دور بودنش از مرکز شهر و تفریحاتش هست. و در کنار هتل هیچ چیزی وجود نداره حتی 1 سوپرمارکت.

کیفیت و تنوع غذا 9

تمیزی و زیبایی هتل و اتاق ها 10

عملکرد کارکنان 10

تفریحات و امکانات هتل 10

منطقه و دسترسی 8

ارزش قیمت به نسبت خدمات 10

بانکوک

مقصد دوم ما بانکوک بود که بازهم با پرواز نوک ایر از پوکت به بانکوک رفتیم که به نظرم اصلا پرواز خوبی نیست و به راحتی میشه فهمید که ارزونترین پرواز. حتی پذیرایی خوبی هم ازتون نمیشه.

1چیزی مثل پیراشکی بسیار تند بهمون دادند که اندازه کف دست بود و آب. خلاصه ساعت حدودا 3 بود که رسیدیم بانکوک و ترانسفر به هتلمون که Prince Palace بود انجام شد و حدودا 1 ساعت در راه بودیم لیدرمون تو لابی منتظر بود که کارای چک این رو انجام بده.

ازمون پرسید می خواین تو کدوم ساختمون باشید (این هتل 3 تاور داره A,B,C که تاور C بهترین اتاق ها رو داره) و گفت که فقط اتاق های تاور B دستشویی هاش شلنگ داره ماهم گفتیم باشه همون B خوبه. چک این رو انجام دادند و ماهم رفتیم سمت اتاقامون که تو طبقه 19 تاور B بود. در اتاقا که باز شد چشمتون روز بد نبینه دیدیم 1 لونه موش محقرانست نه اتاق 1 هتل 4 ستاره که البته ناگفته نماند که بعضی آژانس ها جای 5ستاره هم غالبش می کنند.

کهنه ترین وسایلی که فکرشو بکنید تو این اتاقا بود حتی 1 کاغذ دیواری نداشت. تختاش هم توین بود نه دبل. مخصوصا واسه ما که از هتل به اون خوبی که تو پوکت داشتیم حالا اومده بودیم تو این اتاقای داغون واقعا تحملش سخت بود.

من زود برگشتم لابی که اتاقامونو عوض کنم به مسئول رسپش گفتم که تاورمون رو عوض کنه اونم گفت که همه تاورها پر هستند و فقط همین اتاق ها رو دارن!!!!!!!! اونوقت من مونده بودم که چرا لیدر ازمون پرسیده کدوم تاور و می خواین؟؟؟؟؟؟؟؟!! اگرم می خواستیم اتاقمون رو آپ گرید کنیم باید برای هر اتاق شبی 1000 بت می دادیم که به نظرمون نمی ارزید پس مجبور شدیم همین اتاق ها رو قبول کنیم.

هتل پرینس پالاس
چون وقتمون خیلی کم بود وسایلمون رو جابه جا کردیم و زدیم بیرون. برای رفت و آمد بهترین وسیله نقلیه که میشه استفاده کرد Boat Taxi یا تاکسی قایقی هست البته برای کسانی که تو این هتل هستند چون دقیقا کنار یکی از کانال های آب قرار داره.

برای رفتن به منطقه پتنام باید قایق هایی که سمت چپ میرن رو سوار شید و 3 تا ایستگاه بعد پیاده شید و برای رفتن به MBK دو ایستگاه بعد. کرایه برای هر نفر به هر مسیری که برید 9 بات هست که واقعا ارزون هست.

همونطوری که اول سفرنامه گفتم ما برای بار دوم بود که به تایلند سفر کردیم و بار اول جاهای دیدنی بانکوک رو دیده بودیم و این بار هدف از بانکوک فقط خرید بود. پس ابتدا اطلاعات مختصری راجع به دیدنی های بانکوک که تجربه سفر اول بود رو براتون می نویسم .

بانکوک همونطوری که می دونید جذابیت های دیدنی زیادی داره و جاهایی که ما دفعه قبل رفته بودیم عبارت بودند از سیام پارک، گراند پالاس و سافاری ورلد. کسانی که اهل سفرنامه خوندن باشن مطمئنن می دونند که نباید از تور لیدرهای ایرانی تور بخرند.

قیمتی که لیدر ایرانی برای سافاری و سیام پارک داده بود نفری 1450 بات بود ولی ما از آژانس های تایلندی نفری 950 بات خریدم اونم با ترانسفر پرایوت که هروقت که ما می خواستیم دنبالمون می اومد نه اینکه با ون یا اوتوبوس بیان دنبالمون و 2 ساعت تو شهر از این هتل به اون هتل بریم و هر ساعتی که اونها گفتن برگردیم هتل.

بهترین جاهایی که شما می تونید تو بانکوک براش برنامه ریزی کنید به نظرم همین 3 جا هست البته شنیدم شهر آیوتایا که نزدیک بانکوک هست و پایتخت قدیمی تایلند بوده هم ارزش دیدن داره که فکر می کنم کسانی که 1 هفته بانکوک می مونند وقت کنند که برن.

البته شام خوردن تو بلند ترین برج بانکوک که آرم BMW روش هست هم به نظرم جالب بود که تور لیدر قیمت 780 بات داده بود و ما پرسیدیم دیدیم اگه خودتون با تاکسی تا اونجا برید که نهایاتا 100 بات کرایش میشه، از همونجا می تونید با 600 بات از رستوران گردون و شام بوفش استفاده کنید.

و اما تجربیات این سفر که فکر میکنم بیشتر بدرد خانم ها می خوره و برای آقایون خسته کننده باشه که من پیشاپیش ازشون عذرخواهی می کنم. هتل Prince Palace درست کنار مرکز عمده فروشی Bobaee Tower قرار گرفته که یکی از بهترین و ارزانترین مراکز خرید تایلند هست و شاید بشه بهترین خرید ها رو در این فروشگاه انجام داد.

این فروشگاه از ساعت 6 صبح تا 6 عصر باز هست. اینجا هر چیزی که بخواید پیدا میشه، پوشاک آقایان ،خانومها ،لباس بچه و کیف و کفش. این فروشگاه 6 طبقه هست که هر چی بالاتر میرید قیمت ها ارزونتر میشه و اگه از فروشگاهی 3 چیز بخرید بهتون تخفیف خوبی میدن.

گرونترین چیزی که ما اینجا خریدیم 300 بات بود (البته چمدون و کیف های چرم هم دارن که مسلما قیمت بیشتری دارند ولی از جاهای دیگه تو تایلند ارزونتر هستند ما 1 چمدون بزرگ خریدیم 1700 بات که تو فروشگاههای دیگه 2400 بات می فروختن) البته باید اهل خرید باشید تا بتونین چیزهای خوبی پیدا کنید، انتظار ویترین های شیک که شما راحت بتونید چیزهای خوبی توش پیدا کنید رو نداشته باشید.
4 طبقه اول پوشاک هست طبقه 4 و 5بیشتر پوشاک بچه طبقه 6 کفش که واقعا ارزون و البته با کیفیت هستند. از طبقه 6 وارد یک نیم طبقه میشید که لباسهایی با جنس تریکو بسیار با کیفیت میتونید اونجا پیدا کنید و تاپ ، شلوارک و تی شرت های بسیار ارزون و خوبی دارند. چونه زدن رو هیچوت تو تایلند فراموش نکنید.

فروشگاه بعدی MBK هست که معرف حضور همه شما هست مطمئنا. این فروشگاه از ساعت 10 صبح تا 10 شب باز هست. طبقات پایین جنس های برند و طبقات بالاتر مارک های تایلندی که قیمت خوبی دارند رو می تونید پیدا کنید.

کیف و کفش هم دارند که پیشنهاد میکنم نخرید چون من اونجا 1 کیف خریدم با کلی چونه زدن 1100 بات که همون رو تو پاساژ پلاتینیوم داشتن 700 بات. ولی از مغازه هایی که OFF خوردن حتما خرید کنید. طبقه 5 MBK مجموعه رستورهایی هست به نام Food Avenue که هنگام ورود به هر نفر کارت میدن و شما با اون کارت خرید میکنید و هنگام خارج شدن با همون کارت حساب می کنید. اینجا رستورانهایی از ملیت های مختلف مثل مکزیکی، فرانسوی، ایتالیایی، اندونزی و... وجود داره حتی غذای حلال هم دارند و قسمتی برای نوشیدنی و قسمتی هم برای دسر. چیز جالبی که اینجا میبینید ماکت غذاها هست که همه رستوران ها ماکت غذاهاشون رو اونجا گذاشتن و شما از روی ماکت ها غذاتون رو انتخاب می کنید.

ما غذای مکزیک ،حلال، ایتالیایی و اندونزی رو امتحان کردیم که به نظرم مکزیکی از همه خوشمزه تر بود. اگه غذای تند دوست ندارید حتما بگید که غذاتون اسپایسی نباشه.

متوسط قیمت غذاها از 200 بات به بالا هست. برای ما 7 نفر 7 پرس غذا به همراه نوشابه که قیمتش جدا بود (40 بات) 2400 بات شد که به نسبت مک دونالد و کی اف سی گرون شد. ولی می ارزید چون غذای کشورهای دیگه رو امتحان کردیم.

فروشگاه پالادیوم که طبقات زیرین هتل Berkely هست هم جای خوبی برای خرید که از ساعت 8 صبح تا 7 شب باز هست. ما از این پاساژ شلوار کفش ، صندل و بدلیجات خریدیم. پاساژ پلاتینیوم هم که هر چی بخواین توش پیدا میشه. بهترین پوشاک و کیف و کفش رو می تونید از اینجا بخرین که جنساشون واقعا کیفیت عالی دارند و این فروشگاه 100% پیشنهاد میشه. 1 مغازه بدلیجات در طبقه همکف پلاتینیوم فشن مال بود که هر چیزی می خریدی 100 بات بود و واقعا چیز های خوبی داشت و ما کلی خرید کردیم. اینجا هم 8 صبح تا 8 شب باز هست.

مرکز خرید دیگری به نام ترمینال 21 هست که من خیلی راجع بهش تو سایتهای مختلف خونده بودم ولی متاسفانه وقت نشد که سری به اونجا بزنیم. این پاساژ در خیابان سوخومیت قرار داره و جنسهای برند داره که تور لیدرمون میگفت مثل سیام ها هست.

نکته جالب این فروشگاه اینه که هر طبقش رو مثل خیابونهای یک شهر خاص ساختند. شهرهای توکیو، استانبول، لندن و... پس بنظر من ارزش دیدن داره.

چیزی که اصلا نباید تو بانکوک از دستش بدید استریت مارکت هست که شبها ساعت 8 شروع میشه و خیابونها پر از دست فروش میشه که واقعا چیزهای خیلی خوبی رو میتونید با بهترین قیمت ازشون بخرید. از دستفروشهایی که بیرون پاساژ پارادیوم و پلاتینیوم هستند حتما دیدن کنید.

قیمت 1 سری چیزها که می تونید از اینجا بخرید به این صورته: کفش مردونه 300 تا 400 بات، کفش زنونه 200 تا 350 بات، تی شرت و تاپ خونگی 100 بات، بدلیجات (بیشتر گوشواره و انگشتر) 20 بات، شلوارک مردونه 100 تا 150 بات،شلوار مردونه 300 بات و ... تقریبا گرون ترین چیزی که اینجا می خرید 400 بات هست البته بجز چمدون و یه سری چیزهای چرم .

3 شب بانکوک هم بلاخره تموم شد با یک دنیا خرید. دیگه وقت رفتن به پاتایا بود و قرار بود صبح روز هفتم ساعت 12 بیان دنبالمون که به موقع تو لابی حاضر شدیم و چک اوت رو انجام دادیم. وقتی مشغول جمع کردن وسایلمون بودیم من دستم خورد به فنجونی که روی میز بود افتاد زمین و شکست و بخاطر 1 فنجون ازمون 300 بات گرفتن. حتما مراقب وسایل اتاقتون باشین که مثل ما ضرر نکنید. البته به قول ما ایروانی ها قضا بلا بود که رفع شد!!!!!

نقد و بررسی هتل Prince Palace

مزایا

نزدیکی به مرکز خرید بوبی تاور که درست کنار هتل بود و نزدیکی به تاکسی قایقی که رفت و آمد رو بسیار کم هزینه می کرد. همچنین هرشب بجز شنبه ها و یکشنبه از ساعت 12 تا 4 صبح زیر هتل نایت مارکت هست که می تونید به راحتی به اونجا برید.

آسانسورهای بسیار خوب و پرسرعتی داشت.

لابی بزرگ و قابل قبول بود و دوتا استخر داشت که یکی کنار رستوران و دیگری که بزرگتر هم بود در طبقه 13 قرار داشت.

معایب

دور بودن از منطقه پتنام که واقعا خیلی بهتر از محل قرار گرفتن این هتل هست. ترجیحا بهتر هتلی بگیرین که تو منطقه پتنام باشه و در این مورد هتل Berkely پیشنهاد میکنم که دفعه قبل توش اقامت داشتیم و از همه نظر از این هتل بهتر بود.

اتاق های بسیار کوچک و دلگیر با وسایل کهنه.

نداشتن اینترنت. (فقط در لابی هتل در یک قسمت خاص می تونستید از اینترنت استفاده کنید که اون هم هم متعلق به کافی شاپ هتل بود که سرعتش خیلی ضعیف بود و عملا غیر قابل استفاده بود) پرسنل هتل اصلا مودب نبودند مخصوصا اونهایی که در رستوران هتل بودند.

کیفیت و تنوع غذا 8

تمیزی و زیبایی هتل و اتاق ها 7

عملکرد کارکنان 6

تفریحات و امکانات هتل 6

منطقه و دسترسی 8

ارزش قیمت به نسبت خدمات 5

در کل این هتل رو اصلا پیشنهاد نمی کنم و به نظرم بهترین هتل که با همین رنج قیمت می تونید بگیرید Berkely هست که موقعیت مکانی خیلی خوبی داره و از همه نظر بهتر هست. و این نکته رو هم اضافه کنم که بهترین صبحانه در بین هتل های تایلند که تجربشون کردم متعلق به این هتل هست.

بلاخره ساعت 14 بود که به پاتایا رسیدیم و ترانسفر مارو به هتلمون یعنی Centara Grand Mirage Beach برد.

اینجا هم مثل هتل های دیگمون لیدر تو لابی منتظرمون بود. خیلی شلوغ بود و کلی مسافر با ملیت های مختلف منتظر انجام کارهای چک این بودند به طوری که جلوی رسپشن صف بود. حدودا نیم ساعت طول کشید تا کارامون انجام شد و در طی این مدت با ولکلم درینک که موهیتو بسیار خوشمزه ای بود ازمون پذیرایی شد.
چمدونامون رو تحویل گرفتند و به اتاقامون که در طبقه 13 بود بردند. برای استفاده از آسانسور باید کارت اتاق رو در قسمتی زیر شماره طبقات قرار می دادیم و بعد از شنیدن بوق طبقه مورد نظرمون رو انتخاب می کردیم که یکم اذیت کننده بود به نظرم چون بعضی وقتا چندبار باید این کارو می کردی تا چراغ طبقه مورد نظر روشن بشه. خلاصه رفتیم بالا و اتاقامونو تحویل گرفتیم که واقعا اتاقامون حرف نداشت.

زود رفتیم رو بالکن و کلی عکس گرفتیم. واقعا ویو زیبایی داشت هم دریا و جزیره ای که از دور معلوم بود و هم استخر بی نظیر هتل.

بعد از دیدن استخر دیگه نتونستیم تو اتاقامون بمونیم رفتیم تا از استخر و پارک آبی کوچک هتل استفاده کنیم. پارک آبی هتل شامل چند سرسره میشد که دوتاش مخصوص بزرگسال بود و قسمت دیگه ای که چندتا سرسره داشت مخصوص بچه ها بود.

رودخانه تنبلم داشت که واقعا عالی بود. 1 استخر بزرگ دیگه هم بود که قسمتی برای شیرجه زذن داشت که عمقش 3.80 متر بود.