لیدرمون 1 چیزایی راجع به 1 تور تمام روز که از 8 صبح تا 9 شب بود برامون توضیح داده بود که به گفته خودش شامل خیلی از جاهای دید نی پاتایا میشد، دفعه قبلم که پاتایا رفته بودیم کلی بازارگرمی کرده بود و عکس نشونمون داده بود که البته وقت نشده بود بریم ولی این دفعه با اینکه من اصلا دوست نداشتم با تور ایرانی جایی برم بخاطر اینکه همیشه یه جای کارشون میلنگه، ولی خیلی وسوسه شده بودم با بقیه مشورت کردیم و قرار شد که بریم.
به لیدر زنگ زدیم و اونم اومد هتل که قرارداد تور رو بنویسیم. قیمتش نفری 2500 بات بود که شامل صبحانه نهار و شام هم میشد. خلاصه بعد از خرید این تور همگی رفتیم واکینگ استریت پاتایا کلی گشتیم و همونجا هم شام خوردیم.
فردا صبح یعنی صبح روز هشتم برای صبحانه رفتیم طبقه همکف هتل که اونجا باید شماره اتاقمون رو میگفتیم و بعد یکی از پیشخدمت ها می اومد مارو تا میزی که خودشون انتخاب می کردن می برد. این کار بخاطر این بود که این هتل خیلی بزرگ و مسافرای زیادی داره و ترجیح می دن همه چی رو کنترل کنند که مشکلی پیش نیاد.
البته اگه از جایی که انتخاب کردن خوشتون نیاد می تونین بهشون بگین تا جاتون رو عوض کنند. رستوران هتل واقعا شیک بود و هرچی که دلتون می خواست برای صبحانه بود (حتی صبحانه اینجا هم به صبحانه هتل برکلی نمی رسید، شاید تنوعش بیشتر بود ولی بیشتر غذاها با ذائقه ما جور درنمی اومد) 6 مدل آبمیوه طبیعی داشت که آب سیبش از همه خوشمزه تر بود، یه مدل چای تایلندی هم بود که ظاهرش مثل آب هویج بود هم سرد سرو میشد و هم گرم که به نظر من هردوش عالی بود.
چند مدل میوه ، چند نوع غذا، فرنچ تست، سوسیس و کالباس مرغ که برای ما مسلمونا قابل استفاده بود، املت فرانسوی ،پنکیک و یه مدل نون چینی خوشمزه که همون جا آماده میشد و انواع نان و کیک ها و شیرینی های خوشمزه و خیلی چیزهای دیگه گزینه هایی بودند که می تونستید برای صبحانتون انتخاب کنید.
بعد از صرف صبحانه اوتوبوس تور دنبالمون اومده بود، قرار بود 8 بیاد ولی 8:30 اومد. اتوبوس هم تنها نکته مثبتش خنک بودنش بود. ما آخرین مسافرهایی بودیم که سوار اوتوبوس شده بودیم و چند نفر بودن که ساعت 7:30 رفته بودن دنبالشون و تا حالا تو شهر از این هتل به اون هتل رفته بودند تا بقیه سوار شن.رستوران هتل میراج بیچ
صبحانه که شامل 1 ساندویچ مک دنالد(که ارزونترین ساندویچش بود) به همراه نوشابه به همه دادند که ما سیر بودیم و نخوردیم.
اولین جایی که قرار بود بریم باغ وحش پاتایا بود که مسیرشم خیلی طولانی بود حدودا 1 ساعت تو راه بودیم. اونجا قرار بود 3تا شو ببینیم ،شو ببرها، شو تمساح و شو فیل ها. اولین شو شوی ببرها بود که تور لیدر که یه دختر تایلندی بود که اسمشو گذاشته بود کتایون و فارسی هم بلد بود ما رو به سمت محل اجرای این شو برد. شو جالبی بود و حدودا 20 دقیقه طول کشید بعد برای دیدن شو فیل ها رفتیم که اونم بد نبود البته ما مشابه این شو رو قبلا دیده بودیم و برامون جذابیتی نداشت.
بعد برای فیل سواری رفتیم که یه مسیر خیلی کوتاهی که 2 دقیقه هم طول نکشید رو سوار فیل شدیم که من خیلی دوست داشتم و ناراحت شدم که خیلی کم بود. شو آخر هم شو تمساح بود که به نظر من از همه جالب تر بود مخصوصا اونجایی که مربی تمساح ها که خانم بود سرش رو تو دهن تمساح گذاشت.
درمجموع مطمئنا کسانی که تور سافاری ورلد بانکوک رو میرن اصلا از این باغ وحش خوششون نمیاد چون خیلی کوچیک و هیچ جذابیتی براشون نداره. جای بعدی که قرار بود بریم مزرعه میوه بود که تور لیدرمون حسابی ازش تعریف کرده بود و گفته بود خودتون میرید و میوه ها رو میچینید و تو مزرعه آناناس میبرنتون و خودتون آناناس میچینید و منم منتظر این قسمت تور بودم ولی وقتی رسیدیم اونجا دیدم اصلا از این خبرا نیست.شو ببرها
شو فیل ها
بهمون گفتن دستاتونو بشورین و برید یه جایی که شبیه رستوران بود و رو همه میزا کلی میوه بود. رو یکی از میزا نشستیم و میوه ها رو خوردیم که قبلا خوشمزه هاشو امتحان کرده بودیم و هیچ تازگی برامون نداشت و چیزی که دوست داشتیم ببینیم درخت و یا بوته ای بود که این میوه ازشون گرفته می شد.
اینجای که بهش میگفتن مزرعه میوه اسمش Sheep Farm بود که فقط مارو قسمتی بردند که برای بازدید کننده میوه سرو می کردن و من دیدم که توریست های خارجی دیگه ای که اونجا می اومدن رو با ماشین های مخصوص به داخل مزرعه ها می بردن و همه جارو نشونشون میدادن ولی ایرانی ها فقط میوه خوردن و هیچ جا رو ندیدند. وقتی هم از کتایون پرسیدم که چرا مارو به مزرعه ها نبردید خودشو زد به کوچه علی چپ و جواب سربالا بهم داد!!!!!!!
خلاصه با کلی ناراحتی رفتیم به قسمت بعدی که شو مارها بود البته من از ماشین پیاده نشدم چون از مار خیلی میترسم ولی بقیه رفتن و از این شو راضی بودن و براشون خیلی جالب بود. بعد از این قسمت نوبت نهار بود که قرار بود غذای ایرانی در رستوران ایرانی باشه.میوه های استوایی
مارو به یه رستوران ایرانی کوچک بردند که البته اینم بگم که کتایون صبح از همه خواسته بود از بین کباب کوبیده و جوجه یکی رو انتخاب کنند که من و همسرم یه جوجه و یه کوبیده انتخاب کرده بودیم و برای شام هم کنتاکی مرغ با سیب زمینی و پیتزا سبزیجات بود که ما هر دوشو انتخاب کردیم. کباب کوبیده قابل خوردن بود ولی جوجش اصلا ،در واقع هیچ مزه ای نداشت و اصلا خوب نبود.
جای بعدی که قرار بود بریم دهکده گردن درازا بود. نه اینکه فکر کنید قرار ببرنتون به محل زندگیشون که من همچین تصوری داشتم، بلکه رفتیم یه جایی که کلا 3تا خانوم اونجا بودند که فقط گردن یکیشون دراز بود و 2تا دختربچه که همون گردنبند رو گذاشته بودن گردنشون که ما خیلی دلمون براشون سوخت.
یکی از اون گردنبند ها که تو عکس میبینید روی یک میز بود که من بلندش کردم و واقعا خیلی سنگین بود. کتایون میگفت اینا حتی موقع خواب هم اینو از گردنشون در نمیارن!!!!! واقعا برای من ناراحت کننده بود.
آخرین جایی که قرار بود بریم شهرک فرانسوی ها بود به نام Mimosa که اونجا قرار بود 1 ماساژ پا داشته باشیم، آکواریوم بریم، موزه نقاشی های سه بعدی بریم، و شام بخوریم. طبق برنامه با ماساژ شروع کردیم که ماساژ پا برای مدت نیم ساعت بود. ماساژ پا واقعا حرف نداشت من قبلا ایم ماساژ رو امتحان کرده بودم ولی این خیلی عالی بود و خستگی رو از تن آدم بیرون می کرد.دهکده گردن درازا
بعد رفتیم آکواریوم که ماهی های خیلی خوشگلی داشت ولی واسه ما که آکواریوم دبی رو دیده بودیم خیلی خاص نبود.
جای بعدی موزه نقاشی های سه بعدی بود که همون دم در ازمون خواستن کفشامون رو دربیاریم. موزه دوطبقه بود و شامل چندین قسمت بود ولی خیلی بزرگ نبود. کلی اونجا عکس گرفتیم و واقعا جای باحالی بود. کنار همه نقاشی ها هم راهنمایی بود که نشون میداد تو هر نقاشی با چه پوزیشنی باید عکس بگیریم.
بعد هم رفتیم به قسمتی که شو اجرا میشد. صندلی ها قبلا رزرو شده بود و انصافا بهترین جارو برامون گرفته بودند که ردیف اول بود و هنرمندان درست کنار ما برنامه رو اجرا می کردن. این حدودا 1 ساعت یا شاید کمی بیشتر طول کشید که واقعا خیلی جالب بود مخصوصا قسمتی که رقص مایکل جکسون رو انجام دادن.
بعد از شو هم تو یکی از رستورانهای همون جا شام خوردیم و غذامون هم تا رسیدیم آماده بود چون همه از قبل سفارششون رو داده بودند. کیفیت شام برعکس نهار واقعا خوب بود.
به نظر من بهترین قسمت تور همین شهرک فرانسوی ها بود که اگه خودتون برید ورودیش برای غیر تایلندی ها 600 بات و برای تایلندی ها 150 هست. جاهای دیگه ای که با این تور رفتیم واقعا ارزش دیدن نداشت. فکر می کنم این تور رو به همه ایرانی ها که میرن پاتایا با کلی بازار گرمی معرفی می کنند و وسوستون می کنند که انتخابش کنید ولی به نظر من ارزش رفتن نداره. تایم زیادی باید تو اتوبوس باشید و در راه و خستگیش واقعا زیاده.
پس بهتره فقط همون می موسا رو خودتون برید. که اگه به راننده های توک توک ها هم بگین اونجا می برنتون و فقط پول بلیط ورودی رو ازتون می گیرند. چون همنطور که گفتم بلیط رو به تایلندی ها خیلی ارزونتر میدن و اینجوری راننده ها کلی سود می کنند.
برناممون واسه روز نهم پارک آبی پاتایا cartoon network بود و قرار بود شب قبلش از آژانس های داخل شهر توروشو بخریم که چون اون روز خیلی خسته شده بودیم همه گفتن نمیان و روز آخر می خوان تو هتل بمونن.
صبح بعد صرف صبحانه همه رفتیم استخر هتل ولی من همش دلم پیش پارک آبی بود و می دونستم که امروز آخرین فرصت هست و دیگه معلوم نیست کی بیایم تایلند.
بعد یکی دو ساعت که از فضای هتلمون استفاده کردیم بلاخره ساعت 11 همه رو راضی کردم که بریم. تو سایتش خونده بودم که اگه باهاشون تماس بگیریم خودشون میان دنبالمون و ترانسفر رفت و برگشت رایگان داره ولی چون برنامه ریزی هامون بهم خورده بود و رفتنمون یه هویی شده بود دیگه زنگ نزدم و از کنار هتلمون با تاکسی رفتیم که برای رفت و برگشت 600 بات و برای بلیط نفری 1500 بات ازمون گرفت.
مسیرش هم طولانی بود و تقریبا 40 دقیقه تو راه بودیم. این پارک در نزدیکی پارک نانگ نوچ قرار داره که برای کسایی که وقت کمی دارن خوبه که هر دوش رو تو 1 روز برن.
صبح تا ساعت 1 نانگ نوچ و بگردین که واقعا دیدنی هست و از بودن در اونجا خیلی لذت خواهید برد. از 1 تا 6 عصر هم می تونید از پارک آبی استفاده کنید که کاملا زمان کافی برای استفاده از همه چی رو خواهید داشت.
این پارک شامل چندین سرسره ،استخر موج خیلی عالی و قسمت مخصوص بچه ها بود که خیلیم بزرگ بود و کلی سرسره داشت و بهشت بچه ها بود. در مقایسه با پارک وایلد وادی دبی هیجانش کمتر بود ولی تنوعش بیشتر بود. استخر موجشم که حرف نداشت واقعا حس می کردی وسط اقیانوس هستی و داری با موج ها بالا و پایین میری.
جالب این بود که بعد از اینکه موج استخر تموم میشد رودخونه تنبلش کمی مواج میشد که وقتی رو تیوب می نشستی جریان آب خودش آدم رو به سمت جلو می برد.
نکته منفیش به نظرم پله هاش بود. به حدی پله هاش زیاد بود که وقتی 1 سرسره رو سوار میشدی حتی اگرم لذت می بردی دیگه حال اینو نداشتی که این همه پله رو بالا بری، تازه تیوب ها رو هم خودمون باید از پله ها بالا می بردیم. در مقایسه با دبی که فضای خیلی زیبایی داره اینجا تم خوشگلی نداشت. ولی هرچی که بود با همه خوبی ها و بدی هاش به ما که خیلی خوش گذشت.
چندتا نکته هم راجع به پارک آبی بگم: مثل پارک های دیگه بهتون دستبندی می دن که برای خرید کردن از همون استفاده می کنید ولی فرقش با جاهای دیگه اینکه اون دستبند رو ازتون پس نمیگیرند.
قسمت رختکن می تونید دستبندتون رو شارژ کنید و برای هر لاکر هم 300 بات ازتون می گیرن. باز و بسته کردن لاکر ها هم کمی سخت بود بهتر از مسئولش بخواین که براتون انجام بده. لاکر خیلی کوچک هست پس سعی کنید چیز زیادی با خودتون نبرید.
می تونید حوله تمیز رو به قیمت 300 بات کرایه کنید که وقتی موقع رفتن حوله رو تحویل میدید کل پول رو بهتون بر می گردونند. پس بهتر با خودتون حوله نبرید.
شامپو برای شستشو اونجا نبود که البته می تونستید یه پک که شامل 1 شامپو سر، بدن و نرم کننده کوچک میشد رو به قیمت 60 بات بخرید. ولی بهترین کار اینه که شامپو هتلتون رو ببرید که جاگیر هم نیست. سشوار بود که کیفیتش هم خوب بود.
بعد از پارک آبی با همون راننده که مارو آورده بود و البته کل این 5 6 ساعت بیرون منتظرمون بود رفتیم به فروشگاه تسکو لوتوس و اوت لت که تو مسیر برگشتمون بودن.
تبلیغ اوت لت رو همه جا دیده بودیم که 50% تخفیف داشت و حسابی وسوسه شده بودیم که بریم. چشمتون روز بد نبینه وقتی رفتیم دیدم کل تسکو حراج هست و ماهم که چمدونامون پر پر بود و هیچی نمی تونستیم بخریم. واقعا عذاب آور بود دیدن اون جنسای خوب و قیمت های خوبتر و نخریدنشون. البته منو همسر دوتا کتونی مارک ریبوک با 50% تخفیف خریدیم 1400 بات.
اگه پاتایا رفتین و مثل ما چمدوناتون در حال انفجار نبود حتما این فروشگاه برید و کلی از خرید لذت ببرید.
اون شب هم خسته و کوفته برگشتیم هتل و گفتیم شب آخر حتما باید بریم ماساژ و یکی از ماساژ های کنار هتل خودمون رو امتحان کردیم که جای مخصوص خانواده هم داشت.
تایی ماساژ رو انتخاب کردیم با قیمت نفری 200 بات برای 1 ساعت. واقعا عالی بود و خستگیمون حسابی در رفت.
در آخر هم عکس هایی از باغ نانگ نوچ و مینی سیام واقع در پاتایا که مربوط به سفر قبل هست رو براتون میگذارم.
مینی سیام
باغ نانگ نوچ