مواد لازم :

_ نان باگت

_ گوجه فرنگی 3 عدد

_ سیر 4 الی 5 عدد

_ روغن زیتون به میزان لازم

_ ریحان خرد شده 3 الی 4 قاشق غذا خوری

_ پنیر موزارلا 180 الی 200 گرم

_ نمک قدری

طرز تهیه :

قسمت گوشتی گوجه فرنگی خرد کنید . سیر رنده شده را گوجه فرنگی و ریحان خرد شده و مقدار کمی نمک و پنیر مخلوط کرده ، سپس روغن زیتون اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شود . در یک ظرف در بسته به مدت یک الی دو ساعت در یخچال بگذارید .

حلقه های نان باگت را در سینی فر بچینید و روی نانها را دو باره روغن زیتون بزنید و و مواد آماده شده را روی نانها بریزید .

فر را با 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر آب شود . از فر در آورده و در صورت تمایل با سس میل کنید.

من به علت در دسترس نبودن ریحان در این فصل ، از جعفری استفاده کردم.

نان سیر بروسکتا یک اسنک یا پیش غذا( اشتها آور ) ایتالیایی است .