ته چین اسفناج غذایی فوق العاده خوشمزه و عامه پسند است.با توجه به طعم خاص اسفناج و خودداری کردن کودکان در مصرف آن بهترین روش برای استفاده از آن پخت به این شکل میباشد.آموزش تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
مواد لازم برای ته چین اسفناج
گوشت: 600 گرم
برنج: 5 تا 6 پیمانه
اسفناج: 800 گرم
نمک و فلفل: به اندازه لازم
رب انار: 1 پیمانه
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه ته چین اسفناج
ابتدا برنج را بشویید و نمک بزنید و خیس کنید. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد شده و فلفل بپزید. کف روی آن را بگیرید و بعد از پخت، مقداری از آب آن را برای دم گذاشتن برنج، نگهدارید. اسفناج ها را شسته و نیمه خرد کنید و در روغن تفت دهید و با رب انار آن را مخلوط کنید. برنج را هم آبکش کنید.
در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و چند برش حلقه ای سیب زمینی را برای ته دیگ، کف قابلمه بچینید و روی آنها را نمک بپاشید. سپس از برنج با کفگیر روی سیب زمینی ها ریخته و بعد هم از گوشت و اسفناج سرخ شده را روی برنج بریزید و رویش را با برنج بپوشانید.
مقداری از آب گوشت را با روغن مخلوط کرده روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید. اگر طعم ترش تری را می پسندید، می توانید یک قاشق رب انار به آب گوشت و روغن اضافه کنید و سپس آن را دم بگذارید.
نکات تکمیلی در مورد ته چین اسفناج
ته چین اسفناج جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ته چین اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .