این مقدار مناسب برای : 5 نفر است. زمان آماده سازی مواد : 5 - 10 دقیقه و زمان پخت : 60 دقیقه است.
مواد لازم خورش قارچ
مرغ : یک عدد
قارچ : 1/5 کیلو
آرد : یک قاشق سوپ خوری
پیاز : دو عدد
زرده تخم مرغ : 3 الی 4 عدد
زعفران ساییده شده : یک قاشق چایخوری
آبلیمو : نصف استکان
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
روش تهیه خورش قارچ
مرغ را با یکی دو لیوان آب و پیاز سرخ کرده و میگذاریم تا بپزد ، سپس نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم .
قارچ را کمی سرخ کرده به طوری که آب آن کشیده شود ، سپس روی آن را آرد میپاشیم ، تفت کوچکی می دهیم و به مرغ اضافه میکنیم .
آبلیمو و زعفران را به خورش قارچ اضافه کرده و میگذاریم تا بر روی شعله ملایم بجوشد تا غلیظ شود .
زرده های تخم مرغ را به خوبی زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه میکنیم .
نکات تکمیلی در مورد خورش قارچ با مرغ
خورش قارچ با مرغ جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خورش قارچ با مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .