این سالاد بیشتر در شرق و جنوب شرقی آسیا دیده می شه.البته هر کشوری ادویه های خاص خودش رو داره که ممکنه در کشور ما پیدا نشه بخاطر همین موقع ترجمه دستورها ادویه ها و چاشنی های ایرانی خودمون رو جایگزین کرده و می شه یه سالاد خوشمزه دیگه که ایندفعه این سالاد دیگه هیج جای دنیا پیدا نمی شه .پس لازمه خدمتتون بگم که این سالاد سنگاپوری ورژن ایرانی هست. مواد لازم :
نودل برنج یک سوم بسته ۲۲۷ گرمی
هویج رنده شده ۱ پیمانه
جوانه ماش ۱ پیمانه
جعفری ۳ ق س
روغن زیتون ۲ ق س
سرکه بالزامیک ۴ ق س
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :
برای آماده کردن نودل برنج جهت سالاد ، ابتدا نودل ها رو بطول تقریبی ۵ سانتیمتر با قیچی برش بدهید .


بعد بمدت ۱۵-۱۰ دقیقه داخل آبجوش ریخته و سپس آبکش کنید .


هویج رو رنده کرده و به نودل اضافه کنید .
نکته : بهتره هویج ها بصورت رشته های باریک و بلند دربیاد .

و بعد روغن زیتون …

سرکه بالزامیک ( در صورتیکه سرکه بالزامیک ندارید آبلیمو جایگزین کنید ) …

و سپس جعفری خرد شده …

و درنهایت جوانه ماش رو اضافه کرده و مخلوط کنید …

سالاد سنگاپوری ما آماده هست . بخاطر رشته ای بودن این سالاد بچه ها طرفدار آن هستند.