میثم جان خیلی ممنون از نظری که برام دادی، اما باید بگم که باید تو تایپیک نظر راجع به فرشته باید اینارو می نوشتی. اما مهم نیست، منم همینجا جوابتو میدم.تقديم شما
گفتی کی چون با امید لجم این پست رو گذاشتم ، باید بگم که من واسه خیلیها از جمله خودت و آوا، محسن ،خودم ... همین پست رو زدم . پس بیخودی جو نده . درضمن، امید انجمن هم میاد و تو بعضی تایپیکها شرکی میکنه . خبر نداری . آگاه شو.
مساله بعدی اینکه شما داری میگه که همه راجع به من نظر دروغ دادن و خودتو خیلی با صداقت و آدم خوبه داستان میکنی ،واسه اینکه بقیه بدونن که این تو هستی که از رو بغض و کینه در مورد من اینجور نظر دادی ، باید بگم که . همین شما بودی که همیشه به من میگفتی ، خوبی ، گلی ، با جنبه ای و... . اگر هم دوستان، فکرمیکنن که بنده دروغ میگم، برید پست صندلی داغ میثم رو ببینید. که یلدا بانو ازش سوال کرده نظرت راجع به کلمات زیر چیه؟ بعد اسم چند نفر از جمله اسم منو زده . و شما جوب دادی. فرشته = مثل اسمشه. این جواب شما در مورد من بوده ، با سند و مدرک. 0..
نکته بعدی این هست که من ابدا نگفتم که خوبم یا بدم، هر کسی حتی فشرها به من احترام گذاشتند ، یه سلام کردن 10 بار سلام کردم. کسی احترام نگذاره . توهین کنه ، به روش خودم دمشو قیچی میکنم.
من وقتی تو یکپارس با شما بیشتر آشنا شدم به نظرم آدم بدی نیومدی و تا 2-3 روز پیش هم به من احترام گذاشتی منم متقابلا به شما احترام گذاشتم. حالا از کجا ناراحتی خدا داند. میومدی عین یه مرد باهام حرف می زدی و حل میکردی.
عقده ای و کینه ی: این شما هستی که عقده ای و کینه ای هستی، بارها شده که بهت گفتم ، نمی دونم این ناشناس کیه که فحش میده ، اما هر بار اسم یکی از دوستاتو آوردی که کاره اونه، من گفتم نه!! گفتی: فرشته حالا خیلی مونده اینارو بشناسی که چه کثیفن. تمیزه اینجا فقط میثم هست شکر خدا. والا دارم شمارو بهتر میشناسم.الانم که با اینا که گفتی خودتو بردی زیر سوال نه منو.پرچمممم
خودباور : این لقب شماست تو چت روم. البته پشت سرت می گن ،خیلی خودتو قبول داری ، فکر می کنی علی آباد هم واسه خودش شهریه. نه میثم جان. هنوز بخشه، و بخشداری داره ، هر وقت شهر شد و صاحب شهر داری انوقت سینتو بده جلو ادعا کن.پرش}
بی ادب : تو همون فشر 1پارسی ، که خودتم می دونی ، اما از نوع جوجه فشرش . من اگه جواب امثال تورم ندم ،باید برم بمیرم دیگه.عيبي نداره
آدم خوبه وقتی یجاش می سوزه اشتباهی چای دیگشو فوت نکنه. (دماغت فکنم سوخته،اما دستتو داری فوت میکنی)
بعضی ها جنبه ارتفاع ندارن، نباید ببریشون اون بالا بالاها. اگه یه مدت به بعضی ها آقا اقا زیاد بگی ،سرشون گیج میره. باید عین لیون کریستال لب پر، پرتشون کنی از اون بالا به پایین تا 100 تیکه شن، لیون بلوری 2-3 تیکه میشه ، فقط کریستال
میثم جان در آخر باید بگم ، قبری که بالا سرش داری گریه میکنی، توش مده نیست. فکری به حلا خودت کن اخوی.تقديم شما
[/aparat]