نمایش نتایج: از 1 به 10 از 46

موضوع: دوستان !!! نظرتون راجع به امید (omid.m) چیه ؟؟؟

Threaded View

1. Top | #19

عنوان کاربر
    کاربر عضو
    شماره عضویت
    8
    پسندیده
    230
    مورد پسند : 885 بار در 587 پست
    Windows NT 6.3 Mozilla OS-Browser Compatible
    نقل قول نوشته اصلی توسط !. Meysam نمایش پست ها
    اره اون موقع گفتم مثل اسمتی چون اوایل بود ولی رفته رفته با اخلاقت خوب اشنا شدم
    گفتی فلان ادم ها میاند فحش میدند
    منم گفتم شاید فلانی باشه تو گفتی نه منم نمیدونستم زیاد با همون فلانی های که اسم میبردم اشنا باشیو زیاد باهاشون خصوصی میری من گفتم تو هنوز مونده این کثیف هارو بشناسی اره بازم میگممم اگر یادت هم باشه گفتمم حتما ب منم اعتماد نکن فکر کنم این قسمت رو کلا یادت نمیخوای بیاری
    من دیدم اخلاقت رفته رفته چقدر تغییر کردهه
    مطمئن باشید من هیچ وقت از شما ناراحت نبودم که حالا بیام سرتون بخوام خالی کنم فقط این رفتاهاتون کاملا شاکی شدم که گفتممم
    بعدش عقده و کینه چ ربطی داشت به اسم بردن من که شاید این اشخاص فحشتون میده ؟
    هرچی باشه همین شهری که من هستم میدونم بهتر از اون کشوری هستش که فکر کنی برای خودت بهتریه جای دینایی
    فقط ب پا گربه ب خوردت ندند
    من همون اولش گفتم فحشرم ولی اینم بدون جوجه فحشرم باشم تو اصلا تو تخم مرغ شانسی هم نبودی ، لوپ لوپ اگر بنا ب توهین باشه منم بلدم
    بعدش من بالا قبری گریه نکردم هیچ وقت هم قبرستون نمیرم ههه کلا 7بار تو طول عمرم رفتم قبرستون حتی وقتی فامیل های درجه یکمم مرده اند نمیرفتم
    چون من مرده پرست نیستم مثل شما
    من همیشه ب همه گفتم نه خان نه حاجی نه اقا میثم فقط میثم خالی میثم ساده همین و بس هیچ وقت خودم رو بالا بردم یا کسی منو بالا نبرده شماید که چشماتون رو بسیتید و فقط میخواید حرف بزنید و سخنرانی
    در آخرم من از یلدا هم پرسیدم امید خیلی کمتر میاد انجمن اصلا در حد یه مسخره بازی میاد نه مثل شما که یکسره انجمن باشه
    پس امید ربطی ب انجمن نداره
    درضمن من نخواستم برای من تایپیک بزنید که دیگران در مورد من نظر بدند چون خود محسن میدونه من برام نظر دیگران مهم نیست من اخلاق و رفتار خاص خودم رو دارم خدا هم بخواد عوضش نمیکنم اصلا مگه خدای هم هستش ؟
    خنده قهقهه

راستی من حموم حداقل دو روز یکبار میرم انقدر تمیزممم که نگو مثل دست گل و هیچ وقت هم نیومدم بگم به به من تمیزمممم هههه همیشه گفتم من بدتر از اونیم که دگیران فکر میکنند و بار ها محسن گفته من تنها ب تو اعتماد دارم منم گفتم اشتباه میکنی اعتماد میکنی من بخوام ضرربه ام رو ب هرکسی میزنم هرکسی که باشه
    ولی همیشه سعی میکنم ادم خوبه من باشم با رفتارم و اخلاقم چ با فحش چ با ادبیاتم شما سعی کن دیگه تایپیک های نزنی که خودنمایی کنی
    ببین اینقدر دیگه داری بچگونه جواب میدی ، که مرغهای مغازه رامتینم خندشون گرفت که کم آوردی در حال خنده تو جز فحش دادن کار دیگه بلد نیستی ، واسه همین أصلا معنی جمله هارو نمی فهمی که درست جواب بدی. دون فحش جواب دادن ، و فهمیدن هر اصطلاحی کار هر کسی نیست میثم. پرش}
    یک مورد بیار که من باهاش رفتم ، لاو ترکوندم . اگه مردشی بیار طرفو انجمن. در ضمن أصلا چت روم و گذاشتن واسه اینه همه با هم حرف بزنن. هر کسی هم خواست لاو بترکونه ، نوش جونش ، تو چرا داری دق می کنی؟در حال خنده
    پاتو از کفش من بکش بیرون، با همقواره خودت در بیفت ، وگرنه ور میفتی تقديم شما
    گر پادشاه عالمی
    باز هم گدای مادری

2. کاربر مقابل پست **FERESHTEH** عزیز را پسندیده است:

ghost (08-04-2015)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کاربرانی که این تاپیک را مشاهده کرده اند: 0

هیچ عضوی در لیست وجود ندارد.