با سلام.
من با یلدا بانو مشکلی نداشتم ، اما ایشون از جای دیگه دلشون پر بود .اومد با من دعوا رو شروع کرد، من گفتم بریم خصوصی گفت ، نه همینجا تو روم. بعد منتظر شد، تا حسین ،که الان دوست پسر یلدا بانو هستش اومد ، و با همکاری نیکروز و مستر (بهداد) که با آی دی مستری بود شروع کردن به فحش دادن من، ود یلدا بانو هم با آی دی مستری اومده بود،خودش بهم فحش میداد و داد میزد فرشته خفه شو و تشویق میکرد اینارو که بیشتر فوش ناموسی بدن ، گیفت دست زدن میفرستاد واسه حسین. به منم گفت که :حسین اینقدر عاشقم هست که اگه بخوام سرتم میبره.
بعد مستر (بهداد) اینارو داشت میدید و خودشم از یلدا بانو طرفداری کرد، به منم هر چی فحش بلد بود داد، بعد هم به جای نیکروز و حسین منو میوت کرد، آوا و یلدا (یلدای محسن ) هم دیدن اینو. به نظر من یلدا بانو و مستر بهداد لایق مستری نیستن. و از نظر من باید حذف بشن.تقديم شما
واى خدا فرشته من اين حرف رو بهت زدم؟ چرا دروغ اخه؟ متاسفم براى تو كه با دروغ دارى پيش ميرى!!!
مرجع تخصصی ویبولتین ویکی وی بی در سال 1391 تاسیس شده است و افتخار میکند که تا کنون توانسته به نحو احسن جدید ترین آموزش ها و امکانات را برای وبمستران میهن عزیزمان ایران به ویژه کاربران ویبولتین به ارمغان بیاورد .